algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Ciudadanos espera que el Govern «planti cara» a Sánchez i que el REB «es tradueixi en partides pressupostàries concretes»

La portaveu parlamentària del Grup Ciudadanos, Patricia Guasp, ha assegurat que la seva formació espera que el Govern «planti cara definitivament» al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i que el Règim Especial de les Balears (REB) «es tradueixi en partides pressupostàries concretes».

Així s'ha expressat Guasp en declaracions als mitjans, després que l'Advocacia de l'Estat hagi respost formalment al recurs que va presentar el Parlament contra els pressupostos estatals de 2021 per no dotar el factor d'insularitat.

Guasp ha explicat que Ciudadanos analitzarà les al·legacions, però ha lamentat que aquestes «estiguin al servei del Ministeri d'Hisenda». També ha reclamat que «es constitueixi d'una vegada» la comissió bilateral per a dotar el REB. «Esperam que el Govern planti cara definitivament al senyor Sánchez i que el REB es tradueixi en partides pressupostàries concretes, que és el que se'ns va vendre al febrer de 2019», ha indicat.

«Veiem com el senyor Sánchez ve de visita a les Balears, menteix a la senyora Armengol i aquests compromisos que omplen titulars són compromisos buits», ha censurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.