algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Salvador Illa: «M'agradaria que les polítiques d'Armengol poguessin desenvolupar-se també a Catalunya»

Salvador Illa, secretari d'organització del Partit Socialista de Catalunya (PSC) i cap de l'oposició al Parlament català, ha destacat aquest dimecres a Palma els vincles «especials» que hi ha entre els socialistes catalans i els socialistes de les Illes Balears.

«El PSC i el PSIB-PSOE tenim molt de punts en comú, sempre hem fet feina des del diàleg, la convivència i el respecte a la diversitat, impulsant polítiques socials valentes, amb projectes inclusius que no deixin ningú enrere. Tenim un projecte comú, que ens uneix i ens enforteix, i que volem compartir», ha explicat.

Acompanyat per Alicia Romero, portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Salvador Illa ha participat en una jornada de feina a la seu del PSIB amb Vicenç Thomas, Catalina Cladera, Patricia Gómez, Rosario Sánchez, Pere Joan Pons, Cosme Bonet, Silvana González, Susanna Moll, Alícia Homs, Juli Fuster i Manuel Palomino.

Des del PSIB-PSOE, el portaveu Cosme Bonet ha recordat que «els socialistes de les Illes sempre hem mantengut el contacte i una estreta col·laboració amb el PSC, que ara continua amb Salvador Illa» i ha destacat, així mateix, que «la seva victòria en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya suposa obrir una nova etapa».

«Una nova etapa en què la ciutadania ha votat unitat i diàleg per a tornar Catalunya a la seva identitat històrica com a terra diversa, tolerant i sempre a l'avantguarda, sense excloure ningú», ha expressat Bonet.

En aquest sentit, Illa ha avançat que a Catalunya «s'està consolidant un temps nou amb decisions valentes del Govern d'Espanya que exigeixen dir la veritat, dir en públic el mateix que es diu en privat, i treballar per unir la societat catalana. Sempre des del respecte a l'estat de dret i al marc de convivència».

Així mateix, Salvador Illa, ha destacat «l'entusiasme, lideratge i empenta» que caracteritzen la presidenta Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE. «Els seus valors i el seu compromís per a oferir i aprofitar oportunitats per a les Illes Balears són molt enriquidors i m'agradaria que les seves polítiques també poguessin desenvolupar-se avui a Catalunya», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Té raó, fa mes de 2 anys

Em sap greu, però Illa té rao. A les Illes qui comanda de vetes és el PSOE, per tant les polítiques són les d'Armengol.

Valoració:3menosmas
Per cai, cai, fa mes de 2 anys

Sí Illa, sí, per després poder anar de copes amb els amigatxos de Madrizz.

Valoració:4menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Molt bé Sr. Illa ,.. es a dir, aplicar una política "light" que no serveix per a res a pesar de les queixes insinuades "molt educadament" per l´Armengol sobre la situació de les illes al seu cap de partit i president de govern espanyol.
-Fum i més fum es l´únic que es pot esperar de la relació amb els diversos governs que es van alternant al Estat espanyol,...per això els catalans n´están farts i aspiren cada vegada més cap a l´independencia.

Valoració:5menosmas
Per Agustí, fa mes de 2 anys

Les polítiques d'Armengol -com diu el no-president de la Generalitat de Catalunya- són les polítiques del psoe, del seu partit, no són en absolut originals ni de collita pròpia, i molt sucursalistes i provincianes, per cert. Ah, i mentre el no-president de la Generalitat encara era ministro, la presidenta del psoe a les illes Balears i Pitiüses es botava el toc de queda mentre recomanava prudència i civisme als altres.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente