algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
17°

El Govern crea 11 noves places de funcionari per gestionar els fons de rescat provinents de la UE

El Consell de Govern, reunit aquest dilluns, ha acordat la dotació extraordinària d'onze noves places funcionarials a la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura per tal de reforçar i consolidar un sistema de gestió, avaluació i control de l'aplicació dels fons assignats a les Illes Balears provinents del programa europeu de finançament NextGenerationEU per a l’estímul econòmic de la Unió Europea.

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, ha valorat aquest acord com «un passa imprescindible per garantir que no es perdi ni un euro destinat a la recuperació econòmica de les Illes Balears i a la transformació necessària del sistema productiu balear cap a un model més sostenible, més igualitari i cohesionat, més competitiu i més resilient».

En concret, l’acord de dotació de places estableix el reforç de personal de la Conselleria (4 llocs base tècnic superior i 2 llocs base auxiliar) i de la Direcció General de Fons Europeus (3 caps de secció), així com de la Secretaria General de la Conselleria (1 cap de secció i 1 cap de negociat).

El Govern destaca que «el personal de serveis generals de la Secretaria General de l’extinta Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització és el que va passar a fer-se càrrec de la gestió de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, la qual cosa va significar un incrementar del pressupost i del personal a gestionar d’un 61% i un 20% respectivament amb relació al que li corresponia abans d’establir-se la nova estructura del Govern».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys

A un tal Pepe. O Pep.
No sea cosa que se me enfade.
Solo faltaría que en las Consellerias no se trabajase. Solo faltaría.
Naturalmente que hay que poner los codos sobre la mesa. Pero para casi todas las disciplinas.
Estamos descubriendo la pólvora sin darnos cuenta.
A todos estos que presumen de oposiciones, solo les recomendaría que monten negocios (que son los que crean puestos de trabajo de verdad). Que busquen al cliente. Que contraten y paguen salarios y seguros sociales. Que vivan la incertidumbre del mañana. Etc. etc. Y si es posible que ganen dinero.
Me remito a lo mismo: ¿El Govern, dentro de su poblada plantilla, no tiene a las personas idóneas para gestionar estos fondos?
Nada más.

Valoració:-2menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Al fatxum troba que és més productiu ser assessor, si és dels que no anaven a treballar i cobraven dietes i viatjaven per compte del Govern encara millor, que no del que prepara les oposicions estudiant i esforçant-se.
I a tu, multinik, a ca teva no te deveren ensenyar educaciô, perque aquestes no son maneres de dirigir-se a les persones. I molt menys sabent que se és a un mitjà a on no s'és ben rebut.
A aquestes coses que fas tu, tractant d'humiliar als altres i de fer-los no res, només les fa la gent estufada, ordinària , maleducada i acomplexada.
Ves a donar la murga a una altra part!.

Valoració:-1menosmas
Per Pep, fa mes de 2 anys

La gent no té ni idea de la feinada que tenim a les conselleries. El procediment administratiu és molt garantirà i això implica molta de feina. I gestionar els expedients derivats dels fons europeus no és cosa fàcil.
I vull recordar que per ser titular d'una plaça de funcionari s'ha de tenir una titulació determinada, que depèn del cos al qual es vol accedir, i s'han de superar unes oposicions. I tothom que compleix els requisits (TOTHOM) s'hi pot presentar.

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Once nuevas plazas para gestionar fondos.
¿Y no hay nadie, ya "enchufado" que pueda realizar tan importantísimas labores?.
¿Es esta la manera de evitar que haya déficits en las cuentas públicas?.
Y al tal "M", o sea Macián, le parece bien.
Huelo a "cuerno quemado", ¿por qué será?

Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Jajajajajaja.....
Que dice @M que los puestos no están ya adjudicados.
Jajajajajajajajajaja.....
Sé que para él, yo carezco de credibilidad pero, alguien que esté en la pública le puede explicar cómo se diseñan los puestos "a medida"?.
"Proves selectives", jajajajajajajajajajaja......
Hoy me duele la tripa de tanto reír.
Estáis sembrados.

Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

Mare de déu, però si aquests fons són transitoris! Què faran els funcionaris quan s'acabin?

Valoració:4menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Sempre sera millor que se crein places de funcionaris, escollits mitjançant proves selectives a les que se pot presentar tothom que cumplesqui els requisits, que no places d'assessors, per les que només fa falta ser del partit i amic dels alts càrrecs, als wue "serveixen".
No ho creuen?

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente