nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Els Socialistes de Mallorca exigeixen a ASI que retiri els «comentaris antifeministes» i demanen al batle de Llucmajor que els condemni

«Condemnam el comentari publicat a les xarxes socials del partit d’ultradreta ASI en què s’ofereix noves places per treballar en l’ambaixada d’Espanya a l'Afganistan i en el qual es convida les feministes a anar-hi perquè segons l’agrupació 'està ben remunerat i fan falta dones al país'», així ho ha denunciat la Federació Socialista de Mallorca.

Per tant, exigeixen a ASI que retiri el «comentari antifeminista» de les xarxes socials, ja que «banalitza una tragèdia humanitària». A més, demanen al portaveu del Partit Popular i batle de Llucmajor, Éric Jareño, que condemni aquest comportament dels seus socis de govern, doni explicacions públicament i es desmarqui de la «política barroera de la ultradreta».

No obstant això, han remarcat que si no reben resposta del Partit Popular de Llucmajor aclarint els fets i rectificant el comentari dels seus socis de govern, «significarà la indiferència tant d’ASI com del PP de la tragèdia humanitària de l’Afganistan, així com les desigualtats i la violència que encara sofreixen les dones pel fet de ser dones».

També, des de l’Agrupació Socialista de Llucmajor han advertit que prendran les mesures adients en un futur si no es retira el comentari antifeminista de les xarxes socials del grup polític ASI.

Finalment, cal recordar que el Partit Popular de Llucmajor, representant per Eric Jareño, ha estat presentat com un model a seguir pel PP de Marga Prohens. Els socialistes incideixen que Jareño va a arribat a la batlia gràcies al suport de la ultradreta, essent el primer de les Illes Balears en mostrar que aquest tipus de pactes són els únics que pot plantejar-se el PP a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marc, fa mes de 2 anys

"Socialisstes de Mallorca"! Quanta presumpcióó, si no són més que quatre neoliberals, monàrquics i espanyolistes. Per mi, que els bombin.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente