cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Llorenç Gelabert, batle de sa Pobla, presenta la seva candidatura per a presidir El Pi

El batle de sa Pobla, Llorenç Gelabert, ha presentat la seva candidatura per a presidir El Pi perquè «tota la feina feta fins ara no es pot fer malbé», i ha assegurat que porta un «projecte innovador i integrador per a donar aire fresc al partit».

Així ho ha explicat aquest dimarts Gelabert en una roda de premsa a Palma, on ha considerat que l'actual situació del partit es deu al fet que «durant anys, una sèrie de persones no s'han portat bé» i que per a això estan «les renovacions dels projectes».

En aquest sentit, ha destacat que el seu objectiu és «donar solidesa i reforçar el projecte balearista i els interessos de tots els ciutadans de les Balears».

Amb la de Gelabert ja són dues les candidatures anunciades per al Congrés d'El Pi, al costat de la de Tolo Gili, actual secretari general. Gelabert ha comentat que no es descarta que es presentin altres, encara que això no vol dir que no siguin «d'un mateix partit», pel que no han d'haver «retrets de cap tipus».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per guillem, fa mes de 2 anys

Primera, cal que el PI aclareixi i decideixi que volen defensar, segona, quines idees i quin programa els uneix, tercera, formes d'organitzar-nos i elegir qui ens representarà i defensarà el programa. Però sembla que tot ho fem a l’inrevés. Primer triem els amics que ens representaran, després les formes i el darrer de tot el programa. Molt malament anem.

Valoració:0menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

Un projecte innovador i integrador?



Però mem, no eren aquests el que comandaven fins ara en el PI i varen dimitir perquè havien fet una carta per expulsar en Melià i tots els nacionalistes del partit?



Valoració:8menosmas
Per Rita, fa mes de 2 anys

Em sembla que amb aquest "aire fresc" d'aquest sector tan estantís EL PI collirà una pulmonia.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente