algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ret comptes al Borbó: «La temporada turística està funcionant»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha traslladat aquest dilluns al Rei espanyol Felip VI que la temporada turística «està funcionant» a les Balears i que «l'escut social ha donat suport i esperança» a empreses i treballadors per a «aguantar».

Així ho ha expressat la presidenta en declaracions als mitjans després de mantenir una audiència amb el Rei d'Espanya al Palau de l'Almudaina, dins dels actes de l'agenda oficial de la Casa Reial aquest estiu a Mallorca.

Armengol ha explicat que en la trobada també han tractat la situació sanitària a les Balears, el ritme de vacunació i el fet que les Balears siguin el territori amb menor excés de mortalitat el 2020.

Segons la presidenta de les Balears, el Rei «entén perfectament que malgrat que hi ha molts casos i una incidència acumulada alta», la situació és «diferent» a altres onades perquè la població més vulnerable ja està vacunada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SantaFanfa, fa mes de 2 anys

Ai, Mallorca, retent comptes i acollint amb els braços oberts a ia monarquia més corrupta d'Europa...! D'això, en el segle XXI, se'n diu tenir l'ànima de súbdit ! Quina tristesa

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente