nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Prohens exigeix a Armengol que expliqui «per què les Balears rebran del Govern espanyol més de 700 milions menys»

La nova presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, ha exigit a la presidenta del Govern, Francina Armengol, que expliqui «per què ha tornat de la Conferència de Presidents amb 720 milions menys per a les Illes». «Que digui quina ha estat la seva actitud reivindicativa», ha exigit la dirigent 'popular'.

Marga Prohens ha celebrat que el seu primer acte com a presidenta dels 'populars' balears s'hagi produït aquest dissabte a Eivissa perquè el d'aquesta illa «és el PP que volen a les Balears», segons ha declarat davant els mitjans.

Així, ha destacat la gestió que s'ha fet durant la pandèmia en les institucions eivissenques governades pel PP enfront d'altres administracions que s'han «amagat en els despatxos».

En aquest sentit, ha reiterat que «s'ha de saber si Armengol ha renunciat a ser, una vegada més, la presidenta de les Balears per a ser la delegada de Sánchez en aquesta Comunitat tornant amb 700 milions menys», en relació amb les aportacions estatals del passat any a cada regió.

«No podem estar més decebuts d'aquesta Conferència de Presidents», ha assegurat la presidenta del PP, «encara que tampoc esperàvem molt», ha matisat.

Marga Prohens ha assenyalat que la Conferència de presidents que s'ha celebrat aquest passat divendres a Salamanca ha estat una «foto de presidents» perquè no hi ha hagut ni ordre del dia per a abordar problemes comuns. «El que no sabíem és que a més sortiríem perjudicats», ha insistit.

En aquest sentit, ha recordat que el líder del PP, Pablo Casado, s'ha compromès a tenir un sistema de finançament «just i transparent» per a les Balears i «just» amb la resta de les comunitats.

En la seva intervenció, Marga Prohens ha parlat també sobre la 'turismofòbia' d'alguns partits polítics i, així, no ha dubtat a afirmar que les Balears té un «govern turismofòbic», ja que han desitjat públicament que vinguin menys turistes o bé que les xifres turístiques no siguin mai com les registrades abans de la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Els coneixem massa, per fiar-nos d'ells, fa mes de 2 anys

Com si no sabéssim com arregla les crisis el PP. Amb el record amarg de la manera despiadada de com arreglaren la crisi de Bankia, amb retallades als ciutadans innocents i regalant els doblers als lladres i estafadors, és bo de deduir com arreglarien una crisi sanitària greu que afecta a tota la ciutadania. Basta veure com ho ha gestionat la de Madrid, per saber que ens esperaria si governàssin aquesta altra beneita i el seu Partit Podrit.

Valoració:5menosmas
Per Quin pardal, fa mes de 2 anys

Uep, ja ha passat per aquí en -menosuno.

Valoració:6menosmas
Per Catita, fa mes de 2 anys

Ja se li ha passat l'emprenyadura? Li ha durat poc. Ara a tornar a fer la guitza als altres, amb el mateix entusiasme d'abans.

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Por culpa del "estado federal" que ya empieza.

Valoració:-3menosmas
Per Ayusito, fa mes de 2 anys

Que extrany, que amb el temps que fa que evoluciona per la Villa i corte, encara no s' ha enterat del perquè.

Valoració:8menosmas
Per I qui creu a aquesta mentidera professional?, fa mes de 2 anys

Quina carota més dura, que té aquesta dona! Només sap insultar, mentir i amollar falses acusacions, com el seu"
"Jefe" Pablo Casado i la seva amiga coral la I.D.A.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente