algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

Armengol insisteix que demanar doble vaccinació per a activitats és un «mecanisme de seguretat» i un «incentiu per a la vaccinació»

Isaac Buj - Europa Press

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha insistit aquest dimarts que demanarà al Govern espanyol poder exigir la doble vacunació per a accedir a espais o participar en activitats culturals perquè és «un mecanisme de seguretat» així com un «incentiu per a la vaccinació».

En el ple del Parlament, Armengol ha respost a la diputada del Grup Mixt Patricia Font, qui ha demanat a la presidenta per la gestió de la cinquena onada i ha apel·lat a la responsabilitat individual. «Després d'un any i mig de pandèmia, tots sabem ja quines mesures cal prendre», ha apuntat.

Armengol ha reiterat que la cinquena onada és diferent de les anterior principalment per l'avanç de la vaccinació i, especialment, entre els joves.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Vull recordar que el teu historial de vacunació és part del teu historial mèdic, que és informació privada i confidencial a la que solament tu i el(s) teu(s) metge(s) teniu accés. Qualsevol exigència per part d'un tercer d'informar sobre res pertinent a aquest historial és una violació dels teus drets i de la teva privacitat.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente