algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

MÉS per Mallorca reforça la seva xarxa municipalista

MÉS per Mallorca inicia una ronda de trobades amb les agrupacions de la formació. Una vegada la situació pandèmica ho ha començat a permetre, l’Executiva ha optat per reconnectar presencialment amb la militància de MÉS arreu dels municipis.

Les trobades serviran per a constatar el bon estat de salut de les agrupacions i per a tornar convocar les assemblees locals. El secretari d’organització de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha explicat com «la militància respon a la crida feta pel partit, el nivell de participació és alt i el compromís i la il·lusió per seguir treballant des de les institucions». En totes aquestes trobades participaran diferents membres de l’Executiva, entre els quals destaca el coordinador, Antoni Noguera, que vol «conèixer de primera mà la situació dels municipis, poble a poble».

A dia d’avui, ja s’han duit a terme reunions a municipis com Pollença, Inca, Manacor, Calvià, Porreres, Palma i Capdepera i es preveu que les trobades s’allarguin fins a finals de setembre. Un dels objectius és compartir amb la militància el calendari del partit en vista al segon semestre, quan s’espera un procés de primàries i una Assemblea General. L’objectiu és reforçar MÉS amb la participació de la militància, que confeccionarà tot un debat i una proposta política en vista a les eleccions del 2023.

Totes les agrupacions s'han mostrat «compromeses amb el projecte» i han reafirmat «la unió i les ganes d'aportar el seu gra d'arena en totes les institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.