algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Tribunal de Comptes espanyol rebutja la pròrroga i vol expropiar béns a Puigdemont, Mas i altres excàrrecs de la Generalitat

El Tribunal de Comptes espanyol, un òrgan no judicial, format per militants del PP i del PSOE, ha decidit de manera arbitrària que no concedeix cap pròrroga al grup de funcionaris i polítics catalans als quals els reclama 5,4 milions d'euros per haver participat en l'acció exterior de la Generalitat. El tribunal no ha acceptat ampliar el termini per pagar-les, com havien demanat algunes defenses.

Els encausats són una trentena de treballadors públics i exalts càrrecs dels governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont. A 48 hores que passi, no se sap quin banc es farà càrrec de l'aval. Si no paguen, se'ls embargaran béns personals.

«És una caverna de caspa franquista»

Carles Puigdemont és un dels encausats i ha criticat la decisió del Tribunal de Comptes des dels Banys d'Arles i Palaldà, a la Catalunya del Nord, on aquest dilluns ha signat un conveni de col·laboració entre JxCat i Unitat Catalana.

«És un òrgan clarament manipulat per la dreta i la ultradreta franquista espanyola. És una caverna de caspa franquista, no en podem esperar res de bo. És una operació per buscar la nostra mort civil per terra, mar i aire», ha declarat el president a l'exili.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Se embargan las propiedades de los renegados y se soluciona el asunto. Que lo vuelvan a hacer.

Valoració:0menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

Els jutges feixistes sou els terroristes!

Valoració:2menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

segur: dilapidado? serà que s´en vasn anar de gresca,de madams ,,,,,vaja,potser si ho haguessin fet no els demanarien res però aiiiiiiiii van donar veu al poble en una votació.Ja veus quin crim.

Valoració:7menosmas
Per Són tan pobres que només tenen doblers!, fa mes de 2 anys

Estan rabiosos i no saben com fer mal als qui fins ara no han pogut.
Pobre gent. Només tenen doblers i encara en volen més.

Valoració:8menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys

Si estas personas, valiéndose de su cargo, han dilapidado dinero público para sus delirios, lo que procede es que respondan por ello. Sin pensar en nombres, siglas e ideas.

Valoració:-6menosmas
Per Curro Quimenes, fa mes de 2 anys

Resposta antològica del president de Mèxic a un periodista espanyol, tot cregut ell, que li demanava a veure que havia de canviar a Mèxic perquè els empresaris espanyols hi volguessin invertir : "A Méxic hi ha una nova realitat, i és que ja no es permet robar. Aixo es tot el que han de saber". Els fatxes nyordos atribueixen una mena d' avarícia als catalans, però els que sempre parlen de doblers són ells.

Valoració:7menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Un tribunal polític de dretes per ajustar comptes als demòcrates que volen parlar democràticament i sense violència de tot, discutir-ho tot si cal i votar-ho civilitzadament. Això dins la mentalitat imperialista i antidemocràtica no hi cab i fa molta por a les dretes.
Vet aquí per que hi ha un tribunal de dretes a espanya a on no hi ha ni jutges, ni criteris jurídics.

Valoració:8menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

La única forma de acabar con las acciones de los renegados, es tocarle el bolsillo, no falla.

Valoració:-6menosmas
Per carles, fa mes de 2 anys

vet aquí les conseqüències de deixar fer, durant anys, a PSOE, PP i companyia el que han volgut.
S'hauria d'arreglar totes aquestes coses.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente