nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Antoni Amengual, Lina Pons i altres membres de la direcció d'El Pi renuncien als seus càrrecs dins el partit

186157

El president d?El Pi - Proposta per les Illes Balears, Antoni Amengual, la vicepresidenta de la formació, Lina Pons i altres membres de la direcció explicaran aquest dimarts els motius de la seva renúncia irrevocable als càrrecs dins el partit.

També han presentat la seva dimissió el secretari d'Estratègies i Comunicació, Josep Franco; el tresorer, Miquel Porquer; la secretària de Formació, Cati Riera; el secretari de Coordinació i Implantació, Gori Ferrà; i el secretari d'Estudis i Programes, Sebastià Salas.

Els càrrecs que han presentat la seva renúncia han convocat per aquest dimarts una roda de premsa per a explicar els motius de la seva sortida tot i que segons han avançat fonts de la formació, aquesta estaria motivada pels «impediments» que han presentat alguns membres de la formació a la candidatura de consens impulsada després de la sortida de Jaume Font «més centrats en interessos personals que en els del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Paparra, fa mes de 2 anys

Massa ovella que vol fer de pastor! Ni un d'ells val! Au, tots a picar pedra i a cercar gent nova amb valors.

Valoració:3menosmas
Per Normal, fa mes de 2 anys

Això del Pi és normal, els de Més els han pispat la ideologia, sobretot la de la part nacional. Avui tothom fa la política de normalització lingüística que feia na Munar, i les autopistes. Polífica turística? Bé, basta recordar la d'en Biel Barceló. L'espai polític és el que és i no hi cap tothom.

Valoració:0menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

En fan estellas del pi...

Valoració:1menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Cuando un árbol (en este caso un "pino") no es de raíces profundas, más pronto que tarde se queda sin tierra convirtiéndose en leña para chimenea.
Son partidos formados en su mayoría por personas rebotadas de otros partidos donde se piensa más "en las próximas elecciones" y la cuota de poder que pueden alcanzar que lo que aportan. Es el triste final de tantos y tantos que ni el nombre que tuvieron se recuerda.
Otro caso paradigmático es Ciudadanos. Veremos como resiste en las próximas confrontaciones electorales.

Valoració:-1menosmas
Per Marc, fa mes de 2 anys

Na Lina Pons va ser un fixatge mediàtic que s'ha demostrat errat. La pobra és d'una mediocritat intel·lectual espantosa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente