algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El Pi critica que el Consell no ha estat a l’altura en la gestió de la pandèmia: «Cladera no té projecte, ni creu en el Consell»

186001

En el debat de política general del Consell de Mallorca, la portaveu d'El Pi, Xisca Mora, ha criticat que el Consell «ha actuat de repartidora d'ajudes, ajudes necessàries i que són benvingudes, però en el bessó de la gestió de la pandèmia el Consell en el millor dels casos ha tengut un paper secundari i subaltern. L'equip de govern s'ha amagat darrere la pandèmia, hi ha hagut inacció, la maquinària ha estat aturada en transformació i reactivació econòmica»

En aquest sentit, Mora ha afirmat que «la senyora Cladera no té projecte, ni creu en el Consell. En aquests temps difícils que ens ha tocat viure, els mallorquins i mallorquines necessitam discursos per part de les institucions plens d'energia i amb propostes de futur».

Així mateix, la portaveu d'El Pi ha exposat la manca de transparència en relació a una de les grans palanques de futur pels pròxims anys: els fons europeus. Segons Mora, els fons «poden suposar una transfusió de sang per regenerar i donar nova vida als sectors empresarials de Mallorca. Entenem que una gestió d'aquests fons per part del Consell demanava cercar el consens i la participació de tots els grups amb representació a la institució i per la implicació de les mancomunitats i els ajuntaments. La realitat és que res d'això s'ha fet».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 2 anys

No com el Pi, que té per projecte donar doblers als grans hotelers amb l'excusa de la pandèmia mentre els treballadors tenen sous míssers i passen gana o renunciar a la llengua perquè no faci nosa al turisme, o mantenir a la presó gent que fa cançons (per molt de mal gust que puguin ser), per anomenar-ne unes que me venen ara a la memòria.

Valoració:1menosmas
Per Jaume, fa mes de 2 anys

...en el Consell..!

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 2 anys

El pi és aquest partit que alguns dels seus membres eren a ciutadella donant exemple del que no s ha de fer , anant a una festa suspesa el dia de sant Joan?

Valoració:0menosmas
Per Decepcionants, fa mes de 2 anys

I El Pi que en té de projecte? I referent creure en el Consell, només ho fan pel que els convé.
Ai, PI, PI, PI! Molts que pensavem que serieu una espècie de MÉS per Mallorca en un format més conservador ens hem bénequivocat. Perque el que trobam és un partit que només ajuda al PP i fins i tot a Ciudadanos i a VOX en les seves malifetes, però de fer país, res de res.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente