nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Pisarello: «El mite del Joancarlisme comença la seva debacle a Mallorca amb el cas Nóos»

La diputada d'Unides Podem al Congrés per les Balears Antonia Jover ha retret aquest dijous al PSOE que «segueixi encobrint la corrupció del Rei emèrit».

Així ho ha assenyalat en la presentació de el llibre 'Dejar de ser súbditos. El fin de la restauración borbónica', que s'ha celebrat en una llibreria de Palma.

Jover ha criticat que «la falta de transparència, la impunitat i la corrupció dels diferents monarques d'Espanya, que arriba fins a dia d'avui, va directament en contra de la defensa dels drets i de les llibertats de la majoria de la població».

Durant la trobada també ha intervengut l'autor del llibre i diputat al Congrés per En Comú Podem, Gerardo Pisarello, i la diputada Lucía Muñoz.

Pisarello ha defensat que la monarquia suposa «un tap» per a la modernització i el progrés de l'Estat.

L'autor del llibre també ha fet referències concretes a Mallorca, explicant que «el mite del Joancarlisme comença la seva debacle a Mallorca amb el cas Nóos».

Per la seva banda, Lucía Muñoz ha ressaltat que mentre la precarietat «envaeix» la vida de les majories socials, «els Borbons viuen envoltats de tota mena de luxes».

Muñoz també ha argumentat que la monarquia «continua sense estar sotmesa als controls democràtics amb què hauria d'estar i només defensa les capes més altes de la societat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Pisarello, todo un referente.
Un estadista.
Un filósofo.
Un genio.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente