algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Podem Alcúdia vol posar la joventut i l'esport al centre del debat polític

185659
Estat actual pistes d'skate

L'agrupació Podem Alcúdia ha explicat aquest dimarts que s'han vist en la necessitat de presentar una moció en clau juvenil. «Consideram que els joves d’Alcúdia no disposen d’espais i d’equipaments públics suficients que estiguin a la seva disposició. Cal posar els joves al centre de les decisions polítiques que es prenen i atendre les seves demandes i necessitats», han remarcat.

La formació morada ha destacat en un comunicat la dependència i el sotmetiment d'Alcúdia i dels seus ciutadans a un model turístic «massiu i explotador altament agressiu per a la cultura, la natura i la població». Aquest model econòmic que impera, també ha afectat el model d’oci del joves alcudiencs que es veuen abocats a un oci nocturn de discoteques i consum de alcohol i drogues. Aquests fets s’han agreujat amb la crisi provocada per la Covid-19, on es posa de manifest l’augment de problemes psicològics que estan patint els adolescents.

«Necessitam espais perquè els nostres joves puguin construir un oci i unes relacions comunitàries sanes, crear punts de trobada constructius des d’on teixir llaços i afinitats.
Moltes d’aquestes iniciatives ja s’havien demandat o intentat posar en marxa per alguns sectors de joves sense cap resultat», han denunciat. És per això que des de Podem Alcúdia es comprometen i aposten per la creació d’un Casal de joves, per la recuperació de la figura del dinamitzador juvenil, la construcció d’un rocòdrom i d’un parc de calistènia, així com la reforma integral de l’skatepark municipal i un local d’assaig per als grups de música alcudiencs. En definitiva, insten l’equip de govern a posar en marxa totes aquestes iniciatives amb l’objectiu de potenciar l’esport, la salut i la cultura en l’àmbit juvenil.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pep Alonso (@ap_pep)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.