nubes dispersas
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 12.03°
16°

Puigdemont i Junqueras es retroben tres anys i nou mesos després d'abandonar les seves responsabilitats

Tres anys i nou mesos després d'haver proclamat la República Catalana i no haver-la intentat implementar, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras s’han retrobat aquest dimecres de nou.

S'han retrobat a la Casa de la República, on s’hi ha desplaçat l’ex-vicepresident, acompanyat de Dolors Bassa, Carme Forcadell i Raül Romeva. Allà els esperaven els exiliats Carles Puigdemont, Toni Comín i el cantant Mallorquí Josep Miquel Arenas.

Aquests darrers anys la trobada havia estat impossible ja que Junqueras, Romeva, Bassa i Forcadell, juntament amb altres exconsellers han patit presó per raons estrictament polítiques i Puigdemont i Comín viuen exiliats a causa de la persecució políticojudicial a que els té sotmesos l'Estat espanyol.

Aquest dimecres, els dirigents polítics dan fet una reunió i un dinar conjunt que servirà per reimpulsar les relacions entre els diferents sectors de l'independentisme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Demència senil, fa mes de 2 anys

Alça!. Ja ha passat per aquí en castany amb el saquet de menosunos.

Valoració:0menosmas
Per 2000, fa mes de 2 anys

@i tant: Si va fugir de la injustícia espanyola de res més.

Valoració:-1menosmas
Per balearium, fa mes de 2 anys

La familia Telerin con Miguelito de postre....

Valoració:1menosmas
Per Jo t'ho diré, fa mes de 2 anys

Valtònyc és amb ells, perque li han fet costat i no volen deixar a un al.lot jove i víctima com ells d'una justícia injusta i inquisitorial i d'un estat-nació que presenta encara moltes sequeles del franquisme, tot sol a un país estranger.
No son com altres, que quan els seus cauen en desgràcia el deixen tirat i abandonat i fan com si no el coneguéssin.

Valoració:-2menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Ninguno de los dos personajes, me cae bien. Pero mientras uno se quedó en España "a ver lo que pasaba", el otro se fugó como una rata.
Junqueras, que ha tenido mucha más dignidad, se larga a Water Loo a rendir pleitesía al "boss" (de cartón piedra, por supuesto), sin ningún miramiento. Yo, en su lugar, no lo hago ni con un lanzallamas en el cogote.
Ha perdido la dignidad que le quedaba.
Afortunadamente, estos dos en cualquier momento (más pronto que tarde), sacarán las navajas (metafóricamente hablando), pues hay recuerdos y agravios muy difíciles olvidar. Al tiempo.

Valoració:0menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

tanmateix: Cada un d´ells va escollir el que li va semblar millor (tal com havien acordat)Tots podien haver marxat com en Puigdemont i d´altres consellers o anar a la presó com va preferir Junqueres i d´altres.

Valoració:-2menosmas
Per pels despistats, fa mes de 2 anys

dit grup són una part dels perjudicats per la dictadura feixista espanyola. Ho voleu més clar ?

Valoració:-2menosmas
Per Oriol, fa mes de 2 anys

Idò a mi me pareix molt exacte dir que abandonaren les seves responsabilitats, perquè el que havien d'haver fer el dia 28 d'octubre de 2017 era continuar exercint els seus càrrecs i no abandonar-los

Valoració:-2menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Això és fer es "paripé": què hi pinta en Valònyc? (també viu des "cuento" que s'ha montat en Puigdemont)
Per continuar, es "cortijo" que s'ha montat es señorito Puigdemont, amo, déu i senyor de tot lo que soni a independentisme.
No entenc com han enredat en Junqueras, que deu estar més encès que un misto quan ha hagut d'aguantar tancat, i es "señorito", mentrestant, a sa mansió de Waterloo.

Valoració:-3menosmas
Per Andreu, fa mes de 2 anys

Que hi pinta en Valtònyc a la foto? Quin nivell, Maribell...

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente