nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Pilar Costa (PSOE) treu pit de la gestió d'Armengol: «Hem estat al costat de la gent en els moments més difícils»

La portaveu del Grup Parlamentari del PSOE, Pilar Costa, ha fet una valoració «molt positiva» de la feina feta en aquesta primera meitat de legislatura, justament quan es compleixen dos anys des que la presidenta Francina Armengol fos investida cap de l'executiu autonòmic pel Parlament de les Illes Balears.

Costa ha ressaltat que durant aquest temps, dos anys marcats per la pandèmia de la Covid-19, els parlamentaris «hem estat al costat de la gent en els moments més difícils, hi som i hi seguirem essent per a tot allò que necessiti la ciutadania».

Així, la representant socialista ha fet especial èmfasi en la manera com les polítiques progressistes engegades la passada legislatura «han ajudat molt en la gestió de la pandèmia», destacant «les inversions en Salut i Educació», com per exemple «l'aposta decidida per recuperar infraestructures tan necessàries com Can Misses, Verge del Toro o Son Dureta».

«És inevitable, quan penses en aquests anys, no fer-ho comparant què ha passat abans de la pandèmia i que després, perquè a tots ens ha canviat la vida i també moltes de les nostres prioritats», ha posat de manifest.

En aquest sentit, la portaveu ha refermat el compromís del seu partit de seguir reforçant els serveis públics, com han fet des de 2015, els quals «s'han demostrat imprescindibles» amb la crisi sanitària. Però també ha reiterat l'aposta ferma «per la sostenibilitat ambiental, la cultura i l'educació, que són el present i el futur de petits i majors».

Costa, així mateix, també ha volgut tenir paraules d'agraïment a la tasca del Govern de les Illes Balears i, especialment, per la presidenta Francina Armengol. «No vull deixar de fer una menció especial a la capacitat de gestió, la valentia i la determinació del Govern encapçalat per Armengol, ja que sense les seves polítiques decidides no hauríem pogut ser, en aquest moment, la Comunitat Autònoma i una de les regions d'Europa amb millor incidència», ha destacat.

No obstant això, la portaveu ha reiterat el missatge de prudència que caracteritza el seu grup parlamentari, «perquè la pandèmia segueix entre nosaltres», alhora que ha animat a tothom a vacunar-se, gràcies a un ritme «que s'accelera i ja permet vacunar a partir dels 30 anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Rondalles, fa mes de 2 anys

Aquesta senyora, na Pilar Costa, que fa vint anys que viu de la comèdia política, faria bé de tancar la boca. Una mica de consideració a les persones que pateixen les conseqüències de la mala economia que el PSOE i companyia mai no arreglen.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente