cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Armengol: «Si s'ha aconseguit la pau al País Basc, ara cal cercar l'encaix que necessita Catalunya»

Isaac Buj - Europa Press

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha valorat aquest dimarts l'anunci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, d'aprovar els indults als presos polítics catalans, afirmant que «si s'ha aconseguit donar solució a temes molt enquistats com el terrorisme i cercar la pau per al País Basc i aconseguir-la, ara cal cercar aquest encaix que necessita Catalunya».

Així s'ha expressat Armengol en una entrevista al programa 'Hoy por Hoy' de la Cadena Ser. «És la política la que ha de solucionar un problema polític. No és ni la judicatura, ni la unilateralitat d'alguns, ni imposar un criteri als altres. No, és la política, el consens i el diàleg, això és el que ens marca la democràcia», ha declarat la presidenta.

Igualment, Armengol ha incidit que el PSOE és «un partit molt plural en el qual caben moltes opinions, sobre aquesta qüestió i sobre moltíssimes altres». D'aquesta manera, ha assegurat que «en aquest moment, el partit està molt cohesionat i unit, té clar el lideratge de Pedro Sánchez i molt clara, també, la responsabilitat històrica que té».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Julai Iglesias, fa mes de 2 anys

I ho ha dit en català o en ¡espaÑol, coÑo!?

Valoració:0menosmas
Per S'ha acabat el broquil..., fa mes de 2 anys

Més no pot continuar donant suport a una dona que diu aquestes coses. O sí?

Valoració:1menosmas
Per fora, fa mes de 2 anys

Otra iluminada que mezcla churros con churras.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente