cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

El Pi demana la derogació de la normativa que regula les excursions a Cabrera

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha presentat esmenes a la normativa que regula les excursions organitzades a Cabrera que el Govern va modificar amb el projecte de llei de Fons Europeus. El Pi reclama retornar a la regulació anterior, i per tant, derogar la normativa actual que «restringeix i posa entrebancs a fer-hi visites. Amb l’anterior legislació les empreses estaven a gust, tothom podia fer les seves activitats i Cabrera no tenia una pressió humana excessiva», assegura el diputat d’El Pi Josep Melià.

En el cas que el Govern, no accepti la derogació, El Pi ha presentat una segona esmena respecte a l’aforament de visitants que estipula la normativa. Melià assenyala que «respectam aquest aforament, tot i que demanam que la capacitat de càrrega de l’illa sigui de 300 visitants de forma simultània, i no de 300 persones per dia». La formació també reclama que se centralitzi l’autorització que han de sol·licitar els passatgers per a visitar l’illa i els bitllets per a fer les excursions, «si aquests dos processos no van junts, moltes autoritzacions es perden, això provoca que molts de visitants no puguin fer l’excursió i perjudica directament a les empreses», explica Melià.

Segons Miquel Rigo, regidor d’El Pi a l’Ajuntament de Ses Salines, «donam suport a la derogació d’aquesta normativa perquè les empreses puguin exercir la seva activitat tal com ho feien abans».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Lo que passa és que en aquests des PI sa nova normativa perjudica es seus xanxullos i amics mafiosos.

Valoració:1menosmas
Per inca, fa mes de 2 anys

Del monopoli encobert de les barques a Cabrera i els preus totalment desorbitats i 0 descomptes pels residents no en parla? S'ha de canviar la normativa perquè 2 empreses (o 1) tenguin encara més benefici, menyspreant els residents perquè a certes èpoques de l'any "no ho paga pels residents"?????

Valoració:7menosmas
Per La cabra tira cap a la muntanya, fa mes de 2 anys

És que aquesta gent no s'aturarà mai, d'anar en contra de l'ecologia i de favorir els negicis fàcils i depredadors, que només beneficien a uns pocs, massa vegades de fora, però que perjudiquen a la majoria, a l'entorn i a l'equilibri natural global?
Hi hauria d'haver un codi ètic que prohibís als polítics fer segons quines propostes, baix pena de suspensió de funcions durant un determinat temps, a dependre de la magnitut de l'animalada proposada..

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente