nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
15°

Una delegació de 40 càrrecs i militants de Podemos Balears viatja a Madrid per a participar en l'assemblea que decidirà el relleu de Pablo Iglesias

Una delegació de 40 càrrecs i militants de Podemos Balears viatjarà aquest cap de setmana a Madrid per a participar en la IV Assemblea Ciutadana Estatal del partit, en la qual es triarà Secretaria General, Consell Ciutadà Estatal i Comissió de Garanties Democràtiques.

Segons ha informat Podemos, entre els representants de Balears figuren la secretària general de la formació a les Balears, Mae de la Concha; el secretari d'organització, Alejandro López; la responsable de Turisme, de Benestar Social i diputada d'Unides Podem per les Balears en el Congrés, Antònia Jover, i la també diputada Lucía Muñoz.

A més, la vicepresidenta del Parlament balear, Gloria Santiago, serà l'encarregada de presentar i conduir l'acte, al costat de Víctor Vela, secretari de cultura de Podem Catalunya.

«Podemos està establint les bases per a ser la primera força de l'esquerra a l'Estat. L'elecció de Secretaria General i Consell Ciutadà Estatal en aquesta quarta assemblea serà determinant per al partit, que sortirà més cohesionat. També serà crucial per a la història del nostre país. No oblidem d'on venim ni a on anem», ha declarat Mae de la Concha.

Per part seva, Alejandro López ha defensat que «Podemos ha demostrat ser capaç de governar un país pensant en la majoria social, i no en petites minories privilegiades». «Aquesta quarta assemblea ens donarà molta força per aconseguir, en un futur, molts més avanços», ha sostingut el secretari d'organització.

La trobada tindrà lloc a l'Auditori Paco de Lucía d'Alcorcón, els dies 12 i 13 de juny. També assistiran a l'acte el portaveu de Podemos Palma, Jesús Jurado; el responsable de Memòria Democràtica de Podemos Balears, Marc Herrera; les diputades Esperança Sans i Antonia Martín; els consellers del Consell de Mallorca Iván Sevillano i Aurora Ribot; la responsable de Benestar Animal, Marga Plomer; el responsable d'Habitatge, Aitor Morràs; i la coordinadora de Podemos a Eivissa, Viviana de Sans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.