cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Unides Podem vol que l'objectiu de destinar el 5% del PIB a educació sigui immediat en lloc de progressiu

Unides Podem presentarà esmenes a l'Avantprojecte de Llei d'Educació de les Balears perquè l'objectiu de destinar un mínim del 5 per cent del producte interior brut (PIB) a educació sigui immediat, en lloc de progressiu, com planteja el text aprovat aquest dimecres pel Consell de Govern.

Així ho ha explicat la responsable d'educació d'Unides Podem al Parlament, Gloria Santiago, després de la Junta de Portaveus d'aquest dimecres.

La diputada ha valorat que augmentar el finançament en educació portarà a mantenir les ràtios reduïdes a les aules que s'han fet per la pandèmia, i «trencar amb l'herència de barracons que va deixar el PP».

La formació també pretén que la llei garanteixi material escolar gratuït per a les rendes més baixes, «perquè hagis nascut al barri que hagis nascut sàpigues que vas a comptar amb les mateixes oportunitats que el nin de barri del costat». Això és un pacte que vàrem signar a Bellver i el que s'ha pactat mana», ha avisat Santiago.

La diputada ha assegurat que ha estat «gràcies a la pressió d'Unides Podem» que «s'ha eliminat la referència a les religions» en aquest projecte de llei. «L'educació pública ha de ser laica per a garantir el lliure desenvolupament dels futurs adults d'aquest país», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tofol, fa mes de 2 anys

I encara haurem de vacunar els Turistes ?No podem ser un poc mes totorrons? Per favor, pagar sanitaris perquè venen sense vacunar alguns turistes !!??

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente