algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
17°

El PSC desafia la legalitat vigent i organitza un govern per als unionistes que viuen a Catalunya

El Partit dels Socialistes de Catalunya s'aferra a la millor tradició sèrbia i tot i que no té els diputats suficients per governar Catalunya, desafia el Govern de la Generalitat, legitimat per les urnes i el Parlament, i munta un 'Govern alternatiu de Catalunya'.

Que Salvador Illa no ha paït la victòria de les formacions independentistes és una evidència que es veu a quilòmetres de distància i que té tics autoritaris és una realitat cada vegada més visible. Ara bé, que el PSC aposti per la fractura social identitària és una relativa novetat. El còctel de tot plegat ha derivat en un delirant 'Govern alternatiu' amb escut propi i que es dirigeix clarament a la minoria unionista que viu a Catalunya.

El govern socialista 'alternatiu' el formaran diputats actuals amb Salvador Illa com a 'president', 15 'consellers' i dos 'comissionats'.

Alícia Romero s'ocuparà de la 'cartera' d'Economia, Assumpta Escarp -exregidora a l'Ajuntament de Barcelona- portarà Salut, Ramon Espadaler, l'exconseller d'Interior amb Artur Mas, ocuparà Interior i Convivència, i l'escriptora Gemma Lienas serà la 'consellera' unionista d'Igualtat.

La número dos a les llistes del 14F, Eva Granados, serà la 'comissionada' per a la Catalunya 2050, per un desenvolupament sostenible, i Ferran Pedret, secretari de la mesa del Parlament, treballarà en l'impuls federal i la llei electoral.

Les primeres propostes del 'govern' socialista alternatiu, que es reunirà cada quinze dies, seran per reclamar un pacte per la pandèmia, un sobre el repartiment dels fons europeus i un acord pel «pluralisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Iñaki Mangarin, fa mes de 2 anys

Prenen el relleu a Ciudadanos, res nou.

Valoració:2menosmas
Per Quina sort, fa mes de 2 anys

Enhorabona a @i tant per escriure en foraster. Seria terrible maltractar el català de la mateixa forma. Gràcies.

Valoració:-1menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

y los renegados están que trinan...

Valoració:-1menosmas
Per 2000, fa mes de 2 anys

@I tant, no facis el ridicul parlant de coses que no en tens ni punyetera idea.De "embajaditas" en tenen totes les comunitats autònomes,a tu segurament no et serveixen per res,però a d´altres els serveixen i molt.El partit socialista va guanyar les eleccions però no les van guanyar la suma de tots els partits unionistes,en canvi si van guanyar els partits independentistes.

Valoració:1menosmas
Per independència, fa mes de 2 anys

Supos que la seva sagrada contitució deu permetre això... En quina pàgina ho especifica ?

Valoració:1menosmas
Per Emigrante, fa mes de 2 anys


Ahora hay tres gobiernos !

Valoració:0menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Bé, ara jo són tres Governs a Catalunya.
1) El que va obtenir més vots, que no governa.
2) El que s'ha constituït com a legítim, després d'un acord in extremis, que ja veurem si aguanta (cosa increïble: esquerres i dretes burgeses en un mateix govern)
3) I un govern inventat per uns que se diuen exiliats, que agradi o no, no són reconeguts per ningú més que ells mateixos.



I mentres tant, tot cap avall! Quin oi de polítics!
El dia manco pensat tot fotrà un pet.

Valoració:-3menosmas
Per I Z, fa mes de 2 anys

Partit Serbi de Catalunya

Valoració:7menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Los gobiernos en la "sombra", que no sirven absolutamente para nada, siempre lo ha habido.
Me recuerdan a la "embajaditas", igualmente en la "sombra", de la señorita Pepis (como mejor se quiera), que tampoco servían para nada, excepto gastar dinero de forma impresentable.
Por cierto: el Partido Socialista, fue el más votado.

Valoració:-10menosmas
Per Rastrall, fa mes de 2 anys

Quina pudor, quanta pestilència

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente