lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

MÉS critica que el PP torni a aplicar «la fórmula Bauzá» i sigui Madrid qui triï els seus líders

El diputat de MÉS per Mallorca al Parlament Joan Mas ha criticat aquest dilluns que el PP torni a aplicar «la fórmula Bauzá» i sigui la direcció de la formació a Madrid qui «nomeni a dit els seus líders».

En la roda de premsa prèvia al ple de la Cambra autonòmica d'aquest dimarts, Mas ha lamentat que el PP «repeteixi el patró» per a situar a Marga Prohens al capdavant de la formació a les Balears apostant, al seu parer, per «una política crispada i crispadora».

El diputat ecosobiranista ha criticat la imposició del model «extremista, ultraliberal, espanyolitzador i poc empàtic amb la resta de realitats estatals i amb les classes populars».

En aquest sentit, ha lamentat el que ha anomenat «la nova foto de Colom» i ha criticat que la dreta espanyola no hagi estat capaç en 40 anys d'articular una proposta «realment democràtica i que no sigui hereva del franquisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Normal, fa mes de 2 anys

No veis que en les dretes, els seus liders sempre s'envolten de gent més mediocres que ells?
I donades les "qualitats" de l'actual líder del PP, perque no li facin ombra a ell, els homes i dones de confiança han de ser molt poca cosa i tirant a caricaturescs.

Valoració:0menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Infeliç Ramon Ginard, a les dretes sempre vos ha agradat estar a les ordres del Estat Espanyol, feis pena per no saber caminar sols sense un pastor que vos comanda.

Valoració:1menosmas
Per Ramon Ginard, fa mes de 2 anys

Molt millor el mètode de Més que el tria na Fina Santiago. XD

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente