algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

El PSIB inicia els tràmits per a expulsar els regidors de Búger pel pacte amb el PP

La Federació Socialista de Mallorca ha anunciat aquest divendres l'inici del procés per a donar de baixa de militància els regidors socialistes de l'Ajuntament de Búger i tramitar la dissolució del grup socialista al consistori, a causa del pacte amb el PP que ha introduï una regidora popular en l'equip de govern.

La regidora del PP Coloma Capó va entrar aquest mes de maig a l'equip de govern assumint l'àrea de Serveis Socials, després d'un acord amb els regidors socialistes, a l'Ajuntament que encapçala el socialista Pere Torrens com a batle.

Des de la Federació Socialista de Mallorca no estan conformes amb aquest acord i han avançat que en els pròxims dies, es convocarà la Comissió Executiva per a procedir a donar de baixa el grup municipal socialista a l'Ajuntament de Búger.

El secretari d'organització de la Federació, Miquel Àngel Coll, ha explicat que després d'«un temps de reflexió» acordat entre el grup municipal i la Federació Socialista de Mallorca, els tres regidors socialistes i el batle (independent) han manifestat la seva decisió de mantenir la regidora del PP dins l'equip de govern municipal.

«Ens mantenim en el mateix que vàrem dir el dia en què vàrem tenir coneixement que estava signat el decret que donava una regidoria a una militant del PP: el PSIB no forma govern amb el PP. Mai i sota cap circumstància. Si es pacta amb el PP, no serà en nom del PSIB», ha asseverat Coll.

El secretari de la Federació Socialista ha lamentat la decisió dels regidors i els ha instat a «continuar defensant el programa amb el qual es varen presentar a les eleccions, sota les sigles del PSIB, i que va obtenir el suport majoritari».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.