algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La declaració antitransfuguisme no prospera al Parlament per la negativa del PP i Vox

183859

Més per Menorca ha informat aquest dimarts que no ha estat possible fer una declaració institucional conjunta de tots els partits amb respresentació al Ple del Parlament perquè no s’ha aconseguit la unanimitat necessària de tots els grups parlamentaris.

En concret, el PP i Vox han contestat amb una negativa la petició dels menorquinistes, que volien llegir al Parlament un escrit de tres punts on s’expressàs «el suport al Pacte per l’Estabilitat Institucional i lluita contra el transfuguisme polític i la seva Comissió de seguiment»; i mitjançant el qual «tots els grups parlamentaris» es comprometessin a «no donar acollida en el seu si a diputats trànsfugues procedents d’altres candidatures electorals, ni a donar-los cap mena de suport o empara».

«Lamentam que els grups més propers a Ciudadanos, partit on ara mateix hi ha un risc més alt de transfuguisme, no hagin volgut signar. Especialment incomprensible és la negativa del PP, que sí que ha firmat aquest compromís a nivell estatal», ha afirmat sorprès el diputat Josep Castells, qui ha afegit que l’objectiu era «enviar un missatge clar a qualsevol representat públic que el transfuguisme no té cap recorregut al Parlament de les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.