muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

El Pi demana que s’aixequi el toc de queda a les Balears a partir del 10 de maig

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha demanat que s’aixequi el toc de queda a partir del 10 de maig. La formació ha reivindicat que una vegada s’acabi l’estat d’alarma i vista la baixa incidència del virus i la bona situació hospitalària a les Balears, ja no és necessària la limitació de la lliure circulació de les persones als vespres. El president d’El Pi, Antoni Amengual, ha reclamat que el Govern «ha de governar i no podem deixar que els tribunals prenguin decisions polítiques».

El president de la formació també ha puntualitzat que «s’han d’acabar amb les restriccions de reunions en l’àmbit familiar a sis persones i a dos nuclis de convivència tot i que s’han de mantenir als controls als aeroports i als aforaments a les celebracions i a llocs de culte».

Pel que fa a la restauració, Amengual ha tornat a proposar una obertura gradual i coordinada amb la patronal, «sense incerteses amb el 100% de les terrasses obertes i un 30% de l’interior al mes de maig». Segons el president d’El Pi, «hem d’aprendre a conviure amb el virus, no a amagar-nos d’ell i excusar-nos en la Justícia i els Tribunals».

En aquest sentit, ha comentat que Armengol «ha de redactar normes amb les garanties jurídiques necessàries no ha de dependre de tribunals, de recursos i d’interpretacions. Necessitam un govern valent i amb les idees clares».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 2 anys

Per Ara.
Deixa de parlar de virus, ja que demostras que no saps res.
A qualsevol llibre de biologia o Wikipedia, o Internet te
podràs informar:
"El 95% de la biomassa marina són virus".
Això vol dir que hi ha més massa de proteinas de virus que en tots els animals i vegetals.



I referent an els sindromes inflamatoris, la tecnologia actual permet modular-los. Així quan els tècnics de manteniment lis ordenin activar-los ho faran segons las coordenadas, intensitat, duració que lis diguin.
Tots els governs "ballan" de acord an el director de la orquestra.
I el qui no vol ballar o se posa "chulo" recorda en Boris, en Trump, i altres.

Valoració:0menosmas
Per Ara, tots a copiar a Madrid!, fa mes de 2 anys

Per un tribunal de justícia assenyat que hi ha, que mira.pel bé comú i no per afavorir a la gent de dretes, l'envesteixen, mentres que quan en hi ha que fan injustícies, o no diuen res o li fan mambelletes.
Ai d'aquesta gent, si els fan cas i se torna despencadenar una altra onada de la COVID!
No hi ha dret a que uns s'hi deixin la pell als hospitals, la majoria la mos juguem amb una vacuna a la que no sabem que el nostre cis reaccionara, per uns capritxosos que no se poden estar uns mesos més sense bauxa.
Ara han vist el triomf de la senyora Ayuso a Madrid, propiciat perque ha deixat oberta la hosteleria, però no diuen que aqui se paguen ajudes per tenir tancat i que a Madrid no donen ni un cèntim.
Si se digués tot i si la gent fos un poc més llesta, ens en sortiriem més aviat. Però així estarem anys i panys, per recuperar la salut comunitària

Valoració:4menosmas
Per Noltros també hi som i sabem que passa, fa mes de 2 anys

Se fa toc de queda, perque els vespres és quan la gent va de copes, se parla a prop un de l'altre, se balla, se riu, se fan reunions a les cases i el que sense la pandèmia és el més normal, ara pot desencadenar un contagi massiu.
A les vuit del matí, ni a les quatre de l'horabaixa, no se fa el mateix que el vespre, per molt que alguns volen que ho creguem. I si se vol anar a caminar, millor anar hi de dia,que és més segur.

Valoració:2menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys

Tot i que sóc bastant hater d'el Pi, aquí tenen raó. El problema és a aeroports i llocs de reunions massives. Ser al carrer a fer una volta de nit no és gens diferent que de dia, per tant, no és més que una pèrdua de temps

Valoració:-1menosmas
Per Monja, fa mes de 2 anys

Ja era hora que un partit polític "dreta/centre" digui:
"no podem deixar què els tribunals prenguin decisions polítíques".

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente