nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Es destinaran 765 milions d'euros a millorar l'ocupació juvenil

El govern espanyol destinarà 2.363 milions d'euros a desenvolupar noves polítiques públiques per aconseguir un mercat de treball "dinàmic, resilient i inclusiu" en el marc del Pla de Recuperació remès a Brussel·les. D'aquesta quantitat, un terç es dedicarà a ocupació jove, segons consta en el component 23 del Pla.

A més d'aquests 765 milions, s'invertiran 555 milions en nous projectes territorials per l'equilibri i l'equitat, 434,5 milions a l'adquisició de noves competències per la transformació digital, verd i productiva i 298 milions al foment del creixement inclusiu mitjançant la vinculació de les polítiques d'inclusió social a l'Ingrés Mínim Vital.

En el document, el Ministeri de Treball, autor d'aquest component, alerta que els joves d'entre 16 i 29 anys són una generació «assotada» notablement per la crisi financera i sanitària, el que «demanda la seva atenció preferent».

Per això, proposa crear el programa de formació en alternança amb l'ocupació, 'Ocupació Jove-Tàndem'. També vol, juntament amb el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública, impulsar un pla de primeres experiències en l'ocupació en el si dels serveis prestats per les administracions públiques, del qual es beneficiaran persones joves desocupades l'etapa formativa de les quals s'hagi completat.

També impulsarà, en coordinació amb el Ministeri de Ciència i Recerca, el 'programa Investigo', un pla d'ocupació per a persones joves investigadores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 2 anys

Una mesura molt bona. Però als madrilenys el que els mou, és que els bars estiguin oberts, per poder posar se morats de cervesa i de begudes de més grau, no trobar se amb les seves ex parelles i anar als toros, no que se crein llocs de treball.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente