muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

MÉS insisteix en aïllar l'extrema dreta «a les institucions i a tot arreu»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca Josep Ferrà, ha lamentat l'existència de Vox i la seva presència en les institucions i ha tornat a reclamar a la resta de forces polítiques un «cordó sanitari» perquè se'l aïlli Parlament.

En la roda de premsa prèvia al ple de la Cambra d'aquest dimarts, Ferrà ha criticat l'actuació de Rocío Monasterio en la campanya a les eleccions a la Comunitat de Madrid i ha apuntat que s'ha tornat a obrir el debat sobre «com es respon a la ultradreta».

El diputat ha criticat la «incoherència» de les forces polítiques, especialment les progressistes, que han optat per aplicar aquest cordó sanitari en els mitjans de comunicació però no en les institucions.

«Quan t'entra una rata a casa cal actuar, perquè la rata menja i creix, així que s'aïlla, es captura i s'expulsa», ha apuntat. Segons ha recordat, MÉS és la tercera vegada que proposa aquesta estratègia i ha criticat la falta de resposta de les forces progressistes.

El diputat ha explicat que si bé el Govern no pot deixar de respondre a les preguntes de la sessió de control sí que es pot, i segons ha recordat aquesta és l'estratègia de MÉS, deixar de participar en les iniciatives que proposi Vox, com ja fan.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ., fa mes de 2 anys

Per cert, que avui fa 84 anys, que la Legión Cóndor de la Luftwaffe alemanya va bombardejar la ciutat basca de Guernica.
Supós que pels fatxes només va ser una exhibició aèria, que va entretenir i agradar molt als ciutadans de Guernica.
I continuo condemnant els crims d'ETA, però també condemno els crims del franquisme i del feixisme.

Valoració:9menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

Para un elemento que firma "Molt bé", comunismo, separatismo, insurrección, y golpes de mano (por no decir otra cosa), debe ser democracia.

Valoració:-4menosmas
Per S'hauria de contar tot., fa mes de 2 anys

ETA va matar innocents i els seus crims s'han de condemnar i jo els condemno. Però també s'ha de dir que aquesta banda terrorista no va sorgir de manera espontània, si no que va ser la resposta a tots els assassinats que varen cometre els feixistes contra el poble basc.
S'els va escapar de les mans i acabaren matant a innoccents, però abans varen ser els franquistes i els feixistes, els que també la van emprendre contra veinats innocents als que no just mataven, també torturaven
I s'hauria de contar tot, perque si se conta la veritat a mitges, és una mentida.
I tanc tornan a repetir que cobdemno els crims d'ETA, però també condemno eks crims de la dreta.

Valoració:5menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Ser demòcrata, es ser antifeixistes. No es possible defensar les llibertats sense combatre el feixisme. La llibertat dels esclavistas, es la comdemna dels esclaus.

Valoració:7menosmas
Per Jo també, fa mes de 2 anys

@ Ja ho estic fent.
Jo també ja ho faig. I no just a les xarxes socials, si no que al món tridimensional, quan hi ha qualcú que no és suficientment intel.ligent, com per parlar de temes que no impliquen la política i continuen insistint amb les seves merdes feixistes, malgrat ens hagem criats junts o hagem viscut junts moments decisius, trenc l'amistat i si és una relació laboral, veinal, familiar o d'altre caire indispensable, només m'hi faig pel que és necessari.
No vull fatxes al meu costat, ja sabem que no han canviat i no els sap greu el que feren els seus antecessors.

Valoració:5menosmas
Per Ja ho estic fent, fa mes de 2 anys

Jo ja he començat a fer per compte propi l'aïllament de l'extrema dreta. A les meves xarxes socials, he començat a eliminar d'amistat persones amb discursos xenòfobs, LGBTIQfòbics, antidiversitat cultural, catalanofòbics,i propagandístics de VOX. Gent que pretén l'extermini dels qui no pensen, ni senten. ni estimen, ni tenen el mateix estatus econòmic ni són com ells no mereixen cap minut més d'atenció de la meva vida. I també ho faig amb les relacions cara a cara. Quan sé d'algun conegut que s'ha fet feixista, li neg cap mena d'atenció ni salutació. Si m'ho demana, li dic clarament el perquè ho faig. Perquè per la seva ideologia, jo no hauria d'estar viu.

Valoració:8menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Sant Francesc



Totalmente de acuerdo.
Porque imagino que hablas de Bildu, no?.
Del mismo Bildu que se hace fotos con Rufián "Carapan", no?.
Del Bildu que le come el orto a Puchi, no?.
(Por cierto; qué es de Puchi?. Espero que esté bien).
Los mismos que se han tirado 40 años alojando balas en la nuca de concejales, políticos, profesores, niños, y gente que pasaba por allí, no?.
Los que han estado décadas enviando cartas a empresarios del País Vasco, amenazando y extorsionando, no?.



Imagino que hablas de ellos.
Todo mi apoyo a tu comentario!.

Valoració:-2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Molt bé
Vivir de la política como Vidal?.
Ese genio de las intervenciones inteligentes y útiles?.
No hay tanto nivel.

Valoració:-4menosmas
Per Sant Francesc, fa mes de 2 anys

ERROR!!!
Al feixisme se l'ha d'erradicar. I als que envien cartes amb bales, se'ls ha d'il·legalitzar i empresonar.

Valoració:6menosmas
Per Molt bé, fa mes de 2 anys

El que proposa MÉS és la unica manera de conservar la democràcia. Tanmateix no serveixen per a res més que per crear problemes, baralles i mal ambient.
Que se posin a fer feina i que deixin de xuclar dels nostros impostos, enlloc de viure de la política i de destrossar la vida a la gent.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente