algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Podem Palma condemna les amenaces de mort a Iglesias, Marlaska i Gámez i avisa que «des de Vox se'ns està assenyalant»

Captura de pantalla d'una piulada a Twitter de Pablo Iglesias en la qual es veu la carta de les amenaces i quatre bales de fusell. | Podem Palma

Podem Palma ha condemnat les amenaces de mort sofertes pel secretari general de Podemos i candidat a la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias; pel ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska; i per la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez, i ha avisat que «des de Vox se'ns està assenyalant».

Davant les amenaces de mort i després de l'episodi ocorregut durant la celebració del segon debat electoral madrileny, la direcció de la formació a Palma ha condemnat aquest dissabte les amenaces i ha avisat que «des de VOX se'ns està assenyalant, alhora que expandeixen una onada d'odi d'ultradreta pels carrers de tot el país».

Així ho ha expressat Podem Palma durant la sisena reunió del seu Consell de Cercles, en la qual s'ha debatut sobre «la importància vital, ara mateix, de defensar els valors democràtics».

A la reunió també s'ha parlat altres temes, com el projecte del tramvia entre plaça d'Espanya i l'Hospital Universitari de Son Espases. A més, s'ha informat d'una reunió mantinguda amb ARCA per tractar la conversió en zona de vianants del carrer Nuredduna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això pinta molt malament, fa mes de 3 anys

Ahir vaig veure un troç del.programa La Sexta Noche, i vaig veure com el bloc de la dreta formada per Francisco Maruhenda, Eduardo Inda i María Claver, defensaven VOX i culpabilitzaven als "comunistes de Podemos" dels fets.
Si les coses estan d'aquesta manera per les dretes espanyolistes, podem imaginar nos en que se convertiran els carrers dels pobles i de les ciutats, si guanya aquest sector o no se troba als culpables, o els jutges els absolen. Fan bé els catalans, tractant d'independitzar se, perque això pibta mokt malament.

Valoració:1menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 3 anys

És el mateix sistema,que emprea la mafia,i de vegadas,i posen el nom,de la persona a na qui va destinada( segons vaig veura a una película ) la bala.
Sembla que tenim,la demócracia,sota vigilancia,dels poders fáctics,que ja savem,qui son...

Valoració:7menosmas
Per Lamentable, fa mes de 3 anys

Molt lamentables aquestes amenaces, igual que la situació d'empresonament de presos polítics, artistes i exiliats que Podemos, tot i estar en el govern d'Espanya, no esmena.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente