nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Adrover confirma que persones externes al servei varen entrar al quarter de Sant Ferran, però nega que hi hagués cap festa

La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Joana Maria Adrover, ha assegurat que, a hores d'ara, la investigació posada en marxa «no ha pogut constatar que hi hagi hagut cap festa» dins de les instal·lacions del quarter de Sant Ferran.

Així ho ha indicat Adrover aquest dijous, en declaracions als mitjans, sobre la festa il·legal realitzada en aquest quarter de la Policia Local de Palma.

Adrover ha apuntat que, de moment, s'ha confirmat que en les dependències hi va haver «un sopar a l'hora habitual i en el lloc habitual per al torn, com es fa habitualment». «Es va fer al lloc habitual on els torns diferents descansen i mengen alguna cosa», ha assenyalat, alhora que ha afegit que aquest és un espai que l'administració té organitzat amb les distàncies de seguretat que obliga la llei i amb mesures de seguretat sanitària.

No obstant això, l'edil ha reconegut que s'ha constatat que varen accedir a Sant Ferran persones externes al servei, tot i que diu que desconeix quantes. Així mateix, ha explicat que aquell dia un dels companys es jubilava i es va aprofitar aquest moment del sopar per a felicitar-lo i aquest va convidar a menjar a la resta dels seus companys en aquest espai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ull, fa mes de 3 anys

era una ruta turística, tipus enyorança dels vells temps ?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente