nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Unides Podem Palma: «Policies condemnats i sospitosos de corrupció fan un torcebraç per a demostrar que Sant Ferran els pertany»

La formació Unides Podem a l'Ajuntament de Palma ha assegurat, aquest dijous, que la regidora de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, «mai s'ha deixat aconsellar» pels que coneixen «en profunditat» el problema de la Policia Local.

En una nota de premsa, Unides Podem s'han referit a la festa il·legal celebrada en les dependències de la caserna de Sant Ferran i han lamentat reconèixer que ja varen advertir que això passaria. «Ja vàrem avisar al PSIB que readmetre policies sobre els quals pesen tan dures sospites portaria problemes a aquest equip de govern», han dit.

Des de la formació política han insistit que «policies condemnats i sospitosos de corrupció fan un torcebraç per a demostrar que Sant Ferran els pertany».

En aquest sentit, Unides Podem ha incidit que Adrover hagi entès com a «ingerència el que sempre ha estat disponibilitat per a una millor gestió» de la Policia Local de Palma, «un col·lectiu que passa per moments complexos i que no podrà mirar cap endavant mentre es permeti que els de sempre utilitzen la corporació com si fos casa seva».

Davant d'això, els portaveus Unides Podem a Cort, Rodrigo Romero i Sonia Vivas, han exigit al PSIB una reunió per a tractar aquest assumpte «en profunditat ja que lamentablement mai no ha volgut compartir la seva política de readmissions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.