algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Hila rebutja fer declaracions sobre la festa il·legal dels policies: «Diré coses quan tengui informació»

El batle de Palma, José Hila, ha rebutjat, aquest dijous, fer valoracions sobre la festa il·legal realitzada en les dependències de la caserna de Sant Ferran de la Policia Local i ha assegurat que dirà coses «quan tengui informació».

A les preguntes dels periodistes durant una roda de premsa, l'edil de Palma ha explicat que no pot fer declaracions perquè «s'està investigant».

A més, ha assenyalat que la regidora de l'àrea de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, explicarà les conclusions de la investigació. «He de ser prudent i tenir informació abans de parlar», ha asseverat.

A continuació s'ha referit a les crítiques d'Unides Podem sobre Adrover perquè «mai s'ha deixat aconsellar per persones d'aquesta formació que coneixen en profunditat la problemàtica de la policia» i ha considerat que ell ho gestiona d'una altra manera: «Normalment ho dic directament a la persona. Hi ha moltes valoracions públiques».

Per a finalitzar ha defensat la gestió de Adrover al front de l'àrea de Seguretat Ciutadana i ha confirmat que l'equip de govern de l'Ajuntament «funciona bé».

Sobre la investigació

Segons ha explicat el Diario de Mallorca aquest dijous, la investigació confirma que persones alienes al servei varen entrar a la caserna de Sant Ferran per a homenatjar un agent a punt de jubilar-se. Entre els participants a la reunió es trobaven dos agents suspesos del servei després de ser condemnats recentment per assetjar la regidora Sonia Vivas, quan aquesta era policia local.

A més, remarquen que fonts coneixedores del cas indiquen que hi va haver alguns comandaments que sabien que es feia aquesta festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.