algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

El Govern fa públic l’estat de la vacunació dels membres del Consell de Govern

El Govern ha anunciat aquest dimecres que publicarà al Portal de Transparència la informació respecte de la vacunació contra la Covid-19 dels integrants del Consell de Govern, és a dir, si han rebut qualque dosi, la data en què ho han fet i el grup al qual pertanyien quan ho feren.

Fins a la data, només el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes, ha estat vacunat d’acord amb el seu grup d’edat. «La presidenta Francina Armengol, així com la resta de consellers i conselleres no han estat vacunats de moment i ho faran quan els correspongui per grup d’edat, com la resta de la ciutadania», ha explicat el Govern.

En els propers dies, a més, remarquen que també figurarà en el Portal de Transparència —accessible a tots els ciutadans— la informació referent a la vacunació contra la Covid-19 de la resta de càrrecs públics del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 2 anys

Les dretes s'han cobert de glòria, amb aquesta falsa denúncia, feta devant d'un organisme que volen eliminar, com és la Oficina Anticorrupció.
Pareixen personatges de la Comèdia Francesa, que al final sempre cauen en el parany, que havien preparat a les seves víctimes.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente