algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

El Pi ha qualificat «d'aberració» la prohibició de circular a més de 80 km/h

El Pi Palma ha qualificat «d'aberració» la prohibició de circular a més de 80 km per hora per la Via de Cintura. La formació considera que «amb aquesta mesura es col·lapsa la circulació a una de les artèries principals de Palma» i reclama que es repensi aquesta decisió.

El president d'El Pi Palma Josep Melià, ha deixat clar que «les entrades i sortides de la via de cintura estan dissenyades per una velocitat més elevada i ara l’únic que s’està aconseguit és saturar la circulació i els col·lapses a les entrades i sortides de Ciutat». Melià ha apuntat que «el que també és possible que amb aquesta reducció de la velocitat i donada les característiques de la via s’augmenta la contaminació».

Melià ha reclamat que «les autoritats s’haurien de repensar aquesta decisió i escoltar als experts que ja desaconsellen aquesta prohibició pel seu impacte mediambiental». El president d’El Pi Palma, ha apuntat que hi ha d’altres alternatives “com serien els pàrquings dissuasius o fomentar el transport públic.”

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

Això diu El Pi? Els que defensen "lo nostro" (= interessos dels mafiosos)?
Quina poca credibilitat que teniu!

Valoració:1menosmas
Per Emmirallem-nos en el nord, fa mes de 3 anys

Ja a l''any 2006!, la A-12, al seu pas per Logronyo, tenia limitada la velocitat a 80 km/h. Es tractava d'una via amb les mateixes particularitats que la via de cintura de Palma. En aquella estada pel nord de la península Ibèrica, em va parèixer genial trobar pacificat el trànsit de les ciutats amb aquests límits a les vies d'alta capacitat al seu pas pels nuclis urbans. La gent no se queixava. No entenc perquè aquí la gent es comporta com a troglodites i defensa postures tan caduques i passades com la velocitat a les ciutats, el risc i la competència ferotge per arribar el primer. Si tenen pressa, que s'aixequin 5 minuts abans al matí. I tot per estalviar-se 3 minuts de viatge. M'agradaria saber les coses tan importants en què inverteixen els tres minuts que estalvien en córrer.

Valoració:16menosmas
Per Toni, fa mes de 3 anys

El que col·lapsa la circulació és la pressió demogràfica brutal que hi ha sobre Palma i sobre Mallorca en general. Mentre continuï venint gent a viure aquí 'Mediterràniament', estam arreglats!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente