algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
11°

El Pi referma la seva implantació a Eivissa amb una nova agrupació a Vila

Amengual amb els membres de l'agrupació de Vila d'El Pi Eivissa. | El Pi

El Pi Eivissa tindrà per primer cop presència a Vila on aquest dissabte s'ha constituït el primer comitè de la formació que continua arrelant a les Pitiüses. La formació, que té vocació interinsular i vol ser «la veu de la gent d'Eivissa i Formentera», l'any passat ja va adherir al seu projecte a Más Eivissa i aquestes darreres setmanes també ha creat dos comitès més a Santa Eulàlia i Sant Josep.

Paco Serra, conegut a l'illa per la seva vinculació al món de l'esport, ha estat elegit president del nou comitè d'El Pi Eivissa a Vila. Serra, nou en política, ha afirmat que «afronto aquest repte amb molta il·lusió, creient fermament que El Pi és l'opció que necessita la nostra terra per fer-se sentir dins la societat illenca».

El president de la formació, Antoni Amengual, ha deixat clar que «volem continuar creixent a les Pitiüses, la nostra intenció era estar present a Vila i Sant Antoni i ho hem aconseguit. Ara continuarem treballant per ser també a tots els municipis eivissencs amb temps i força per a fer feina pel projecte comú». Amengual ha destacat que «El Pi és l'única formació d'àmbit balear present a tot l'arxipèlag» i que treballen per obtenir «representació a totes les institucions, fins a arribar a Madrid».

El Pi Eivissa celebrarà el pròxim dia 24 d'abril el seu primer congrés on es debatran les ponències política i econòmica que marcaran el full de ruta de la formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.