nubes dispersas
  • Màx: 16.87°
  • Mín: 12.03°
16°

MÉS registra una PNL per a fer valdre i conmemorar els valors de la República

MÉS per Mallorca ha registrat aquest dimecres una Proposició No de Llei en el Parlament en el marc del 90è aniversari de la proclamació de la II República. La proposta, té com a objectiu fer valdre els valors republicans i les seves victòries, com ara el vot de la dona, el divorci, el dret a l'avortament, l'accés a l'educació o l'augment en la participació política dels ciutadans, entre d'altres.

Per això, la formació vol instar amb aquesta PNL al Govern espanyol a «rebutjar i condemnar qualsevol manifestació o expressió dels valors de l'exclusió, l'odi o la intolerància que posi en compromís el règim de llibertats democràtiques». En aquest sentit, també insta al Govern de Pedro Sánchez a «reconèixer els valors democràtics i avanços socials aconseguits durant la II República».

Finalment, s'insta a activar els «mecanismes necessaris per a iniciar processos constituents a tots els països i nacions de l'Estat espanyol perquè els ciutadans de cada lloc puguin decidir lliurement entre monarquia o república».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.