lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Armengol insisteix a reclamar que les CCAA puguin imposar el toc de queda després de l'estat d'alarma

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha tornat a reclamar que les comunitats autònomes puguin tenir la «potestat» per a imposar el toc de queda un cop finalitzi l'estat d'alarma, previsiblement, el proper 9 de maig.

En declaracions als mitjans, Armengol ha recordat que encara queda temps perquè finalitzi l'estat d'alarma -moment en el qual deixaria d'aplicar-se aquesta mesura- i que el Govern continua estudiant quines mesures pot decretar passada aquesta data i quin marge deixarà l'Estat a les CCAA.

En aquest sentit, la presidenta del Govern ha remarcat que el toc de queda s'ha demostrat com «una de les mesures més efectives» per això ha reclamat que les autonomies puguin decretar-lo.

En relació a les mesures que puguin aplicar les CCAA, Armengol ha recordat que a les Balears els tribunals sempre han ratificat les mesures.

Sobre l'efecte de les vacances de Setmana Santa i Pasqua a les xifres d'incidència, la presidenta ha insistit que encara queden alguns dies per a veure l'impacte d'aquests dies en les dades de contagi i ha assenyalat que els propers dies seran decisius per a veure si hi ha increments importants o rebrots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.