nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Juanjo Martínez, reelegit Coordinador d'EUIB amb el 90% dels vots

Juanjo Martínez ha estat reelegit Coordinador d'EUIB amb el 90% dels vots dels afiliats. | EUIB

La XI Assemblea d'Esquerra Unida Illes Balears (EUIB) ha reelegit Juanjo Martínez com a coordinador general interinsular de la formació amb el 90% dels vots dels afiliats i participants. En total, a l'assemblea hi han participat un centenar de persones de totes les Illes.

La mesa de l'assemblea ha estat constituïda pel diputat Pablo Jiménez com a president; Vanessa Díaz, representant per Formentera i futura diputada per GxF-PSIB-EUIB, com a vicepresidenta; Cristián Pallés, secretari d'organització, com a secretària; i Artur Parrón i Laura Pérez.

L'informe de gestió ha estat aprovat per unanimitat amb la incorporació d'unes transaccions. Respecte del document polític, de les 9 esmenes proposades, s'han acceptat 5 per l'equip defensor del document, i 4 s'han votat a favor de la conservació del text per la majoria de les persones assistents. També s'han presentat dues propostes de resolució de tipus organitzatiu, les quals han estat aprovades.

A més, a l'assemblea s'ha fet una votació per a fer realitat l'adhesió de Movimiento Hacia el Socialismo Instrumento Político por la Soberanía de los Pueblos de Bolívia (MAS-IPSP) i de Balears en Comú a EUIB, al mateix temps que aquestes entitats han participat per a desitjar el millor a la nova coordinadora i agrair l'acollida. Així, per primer pic en 20 anys s'han afegit noves organitzacions a la formació d'EUIB.

Finalment, durant el discurs de cloenda, Martínez ha destacat el treball conjunt que s'ha de fer «per a fer front al feixisme i a l'extrema dreta». També ha destacat el paper de les organitzacions i altres formacions d'esquerres davant «el creixement de la dreta» i ha posat com a màxima prioritat «defensar el paper dels treballadors i les treballadores de la nostra comunitat». A més, ha destacat la importància del fet de defensar «un REB digne per a la nostra comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 3 anys

Benvolgut Néstor, segur que si vols podries saber quanta gent va participar a l'assemblea d'Esquerra Unida i quanta gent segons les enquestes votaria per Esquerra Unida en unes eleccions autonòmiques ò estatals. Però crec que això no t'interessa. Potser tu ets una d'aquestes persones que fan tot el possible per a que les esquerres no superin els seus ressentiments per històries passades i que sempre es presentin a les eleccions per separat, per enveges ò per gelosies, amb l’excusa de cercar els millors perfils dels candidats.

Valoració:2menosmas
Per Néstor, fa mes de 3 anys

Normal, només queda ell

Valoració:1menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys


Enhorabona a Esquerra Unida, sembla que gaudeixen de bona salut organitzativa. Esperem que no es torbi molt a arribar el dia que desapareguin els sectarismes, les enveges i la competitivitat malsana entre les formacions d’esquerres i que la gent puguem anar a votar candidatures unitàries i inclusives a on les persones capdavanteres no es desqualifiquin entre elles. Endavant Juanjo.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente