algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

El Tribunal Constitucional espanyol obri les portes de les escoles de les Balears a Vox

El Tribunal Constitucional espanyol ha obert les portes a la possibilitat que els activistes neofeixistes de Vox puguin entrar als centres escolars en hores lectives. El Constitucional ha admès a tràmit el recurs d'empara de Vox pels dos acords de la Mesa del Parlament que varen impedir la visita dels membres d'aquesta formació a les escoles, tal com havien sol·licitat a la Conselleria d'Educació.

El partit presidit a les Balears per Jorge Campos pretén visitar les escoles a les que acusen d'«adoctrinar» els estudiants.

El TC espanyol ha admès el recurs de Vox i dóna un termini de deu dies al president del Parlament, Vicenç Thomàs, per remetre la documentació dels acords de la Mesa del Parlament en els quals es deneguen les visites.
Campos ha declarat aquest divendres que és «molt trist» que per primera vegada s'hagi de dur al Constitucional la Mesa del Parlament per una possible vulneració dels drets dels diputats.

El 4 de setembre de 2019 Vox va sol·licitar visitar 52 centres educatius de Balears: 40 a Mallorca, 8 a Eivissa, 3 a Menorca i 1 a Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Roi, fa mes de 3 anys

Neofascistas lo sois vosotros.

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

A Espanya el feixisme té impunitat absoluta, protegit per tots els estaments: polític, judicial i policial; per això saben que poden fer el que volen, perquè a més si tenen una resposta de la part contrària als altres encara els "declararan" terroristes i els suposats mitjans de comunicació en faran discurs a totes hores.

Valoració:0menosmas
Per O no?, fa mes de 3 anys

Empegallit:
I quanta gent va seguir en Hitler? Ell tot sol no hagués fet res...

Valoració:3menosmas
Per menorquí, fa mes de 3 anys

El dia que vagin al col·legi del meu fill, no el deixaré anar a classe. Que es trobin sols seria la millor recepta.

Valoració:4menosmas
Per Empegallit, fa mes de 3 anys

Dóna la impresió, de que aquest individu deu tenir qualque problema, que canalitza mitjançant l'odi cap als mallorquins i fent los la vida impossible. Però el que és encara més preocupant, és la quantitat de gent rara que hi ha per aqui, que el vota a ell i als que van amb ells. Gent adoctrinada en el feixisme i el franquisme, incapaç de pensar per ells mateixos i d'evolucionar, que se creuen que acabant amb la democràcia, la cultura i destruint els nostres patrimonis natural, lingüístic, cultural, històric i artístic, alhora que tancant a la presó a tothom que no sigui com ells, se viuria millor i Espanya se convertiria en una potència mundial i li sortirien mines d'or, de diamants i reserves de petroli.
I aquesta gent que no sap pensar i que utilitza tan malament el seu vot, necessita ajuda psicològica, perque se pugui integrar dins la societat sense perjudicar a la bona gent

Valoració:14menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Tribunal Prostitucional.

Valoració:10menosmas
Per És una maniobra contra l'ensenyança pública, fa mes de 3 anys

Doncs els polítics de MÉS, Podem, EU, El Pi, PSOE, etc. que vagin a inspeccionar les escoles privades i concertades, a veure que els diuen als seus alumnes els seus mestres i professors. Segur que trobaran moltes més coses rares que a les escoles públiques i instituts.

Valoració:19menosmas
Per És terrorífic, fa mes de 3 anys

I quan aquests vagin a "inspeccionar les escoles", que els diran abans els mestres als infants, perque no s'assustin?
Si el Govern recorreix a la Unió Europea ho guanyarà. Aqui ha perdut perque el Tribunal Constitucional també és d'extrema dreta, però el que volen fer és un delicte contra la Ibfància i contra l'ensenyament públic, laic i gratuit.

Valoració:20menosmas
Per Que deixin als infants en pau, fa mes de 3 anys

Aquesta feta és més pròpia d'una pel.lícula de terror, que d'una sentència d'un tribunal superior d'una nació democràtica.
Però en vista del que hi ha, sera necessari que com diuen altres, que hi vagin altres polítics d'altres formacions. I si no hi vol anar cap polític, que siguin persones neutrals, amb la finalitat de que aquests no s'inventin coses i crein problemes als docents, a les escoles, als alumnes i als pares.
Què deven cercar, aquests feixistes?

Valoració:18menosmas
Per Tolo, fa mes de 3 anys

La proposta den Campos sempre ha estat crear merder, res nou, llàstima que vulgui anar a l'escola a crear merder i no ha aprendre un poc.

Valoració:33menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente