algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

El Pi desitja que «Ábalos vengui a dir que dona la gestió de ports i aeroports a les Balears i Calviño que es complirà el REB»

El PI ha reunit aquest dissabte a Inca els càrrecs del partit per a dissenyar una estratègia per a exigir el compliment del REB i definir polítiques conjuntes, en les institucions on té representació, per a reactivar l'economia balear.

Segons ha valorat el president del PI, Antoni Amengual, en una nota de premsa, «Balears està sofrint moments complicats i la gent d'aquesta formació treballa amb l'objectiu d'estar al costat dels ciutadans per a ajudar-los a superar aquesta crisi».

D'acord amb Amengual, «a part de reivindicar el compliment del REB, també es treballarà amb els sectors més afectats dels diferents municipis com les pimes, comerciants o autònoms amb el tema de taxes i impostos entre altres perquè no tenguin tanta pressió fiscal».

Amb tot, ha dit que «no es vol fer propaganda com fan alguns que la setmana vinent vénen de visita a les Illes». En aquest sentit, el president del PI, ha dit que «si almenys el senyor Ábalos vengués a anunciar que donarà la gestió de ports i aeroports a les Balears o la senyora Calviño que es complirà el REB encara valdria la pena».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escorpí, fa mes de 3 anys

El PI està tan desPIstat com sempre. A Madrid no li hem de demanar res que sigui nostre, ho hem d'exercir. Fora d'Espanya d'una vegada! Quan ho entendrà, això, aquest petit PI?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente