algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

[VÍDEO] Castells, a Armengol: «Menorca està pagant que la resta d'illes tenguin pitjor situació sanitària»

El diputat del Grup Mixt Josep Castells (Més per Menorca) ha assegurat la presidenta del Govern, Francina Armengol, que a Menorca estan «pagant que la resta d'illes tenguin pitjor situació sanitària».

Així ho ha afirmat aquest dimarts en demanar en el ple del Parlament a Armengol sobre si considera que les mesures acordades pel Govern per a Menorca s'ajusten a la situació sanitària de l'illa.

Castells ha traslladat la «indignació i el desconcert» a l'illa amb les mesures sanitàries i ha demanat a Armengol que les facin «més comprensibles». «Ara mateix estem en alerta sanitària 1, amb mesures de nivell 2, 3 i 4. Això és percebut per la ciutadania com un engany», ha considerat el diputat.

Per a pal·liar aquesta situació de desconcert, Castells ha demanat a la presidenta del Govern que recuperi el semàfor de nivells d'alerta sanitària i «aclareixi les mesures». «La gent no les complirà si no són clares», ha indicat.

En el seu torn de resposta, la presidenta del Govern ha afirmat que intenten «ser clars». No obstant això, ha reconegut que «sempre es poden esforçar més». «Aquestes mesures són les que aconsegueixen salvar vides i reactivar l'economia d'una manera segura», ha recordat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 3 anys

Na Francina i l'economia. Els hotelers manen molt i ella vol anar a missa i repicar.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente