algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

El Parlament insta Majorica a mantenir la seva producció a Manacor i garantir els llocs de treball

PSIB, PP, Unides Podem, Cs, MÉS per Mallorca, El PI, Gent per Formentera i Més per Menorca han registrat una Proposició No de Llei per a demanar que Majorica mantengui la seva producció a Manacor i es «garanteixin els llocs de treball».

La iniciativa insta el Govern a treballar, al costat de l'Ajuntament de Manacor, els treballadors i treballadores de Majorica i els representants sindicals, per a garantir una solució que sigui «el més beneficiosa possible per als treballadors, fet que redundaria també en el mercat laboral de la comarca».

Aquesta iniciativa, han recordat, sorgeix en resposta a la possible venda de l'empresa a algun grup de joieria de fora de les Balears que provocaria la deslocalització de la producció i la comercialització, un extrem que incidiria de manera molt negativa en el mercat laboral de Manacor i, de manera indirecta, de la resta de la comarca.

La proposta constata que Majorica és un referent industrial i comercial no sols per al municipi de Manacor, sinó també per a tot el llevant de l'illa, i que en els 130 anys d'història que acumula s'ha convertit en un dels principals motors econòmics de la comarca.

Els grups proponents, així mateix, realcen la capacitat de Majorica de superar, sense desarrelar-se ni incidir greument en el mercat laboral de Manacor, les situacions de feblesa empresarial i econòmica a les quals ha hagut de fer front, sent capaç de mantenir en tot moment la seva activitat i, fins i tot, fent de tractor per a altres activitats comercials i turístiques complementàries del llevant de l'illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un que passava, fa mes de 3 anys

El qui han de convencer els politics és al Jutge de lo Mercantil. Sense un canvi de posició en la decissió inicial no s´arreglará.Ja sabem com actuen les empreses extrangeres. Deslocalització, reducció de personal i poder accedir a la marca i al contingut de fabricació. Malament ho tenim

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente