algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Juanjo Martínez es presenta a la reelecció com a coordinador general d'EUIB

El coordinador general d'Esquerra Unida de les Balears (EUIB), Juanjo Martínez Riera, ha anunciat aquest divendres la seva candidatura a la reelecció com a màxim dirigent de la formació fins al 2024 i ha mostrat les línies del seu projecte que serà «continuista» amb la tasca desenvolupada en els últims cinc anys.

Martínez ha expressat la convicció d'EUIB com a formació anticapitalista i de classe treballadora, verd, feminista i «amb l'aspiració de construir unitat popular», no sols amb Podem sinó també amb altres forces com Gent per Formentera. El coordinador d'EUIB també ha destacat que l'organització ha complert amb els objectius que es van marcar en 2016 i que ha incrementat la seva presència municipal amb acords, així com la seva extensió territorial.

També ha fet referència a l'àmbit econòmic, on la formació ha pagat el 97% del deute històric que la formació arrossegava des de feia anys i ha afirmat que EUIB té un futur econòmic garantit només amb les quotes dels afiliats. Juanjo Martínez (Palma), nascut en 1991, va estudiar geografia a la Universitat de les Illes Balears (UIB) i actualment és assessor del grup d'Unides Podem a l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Es molt bona la pluralitat, la diversitat i les distintes sensibilitats que hi ha actualment dins l'esquerra, però a l'hora de guanyar les institucions a les dretes no ho podem fer per separat. Cal ser un poc més imaginatius i EU ha de trobar formes de col·laboració i enteniment amb totes les forces d'esquerres i republicanes que també qüestionen el règim del 78

Valoració:1menosmas
Per Frederica, fa mes de 3 anys

Foto preciosa: Esquerra Unida al centre... al centre comercial-

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente