algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Més per Menorca critica que el Govern generi «confusió» amb els canvis en la normativa Covid-19

Més per Menorca ha considerat aquest dijous que la nova revisió de les mesures a Menorca anunciada pel Govern i el Consell de Menorca «continua creant confusió i no s'adapta a la favorable situació epidemiològica de l'illa».

«Dues setmanes abans es va anunciar el pas a un nivell 2, però la realitat aplicada pel Govern eren mesures pròpies del nivell 3 o 4», han manifestat aquest dijous.

La formació ha assegurat que entén que per criteris sanitaris de prevenció es decideixi no passar a un nivell molt baix de restriccions, però reiteren que, com no s'ha produït una derogació de les mesures per nivells adoptades l'anunci de noves indicacions, «tornen a mesclar mesures dels diferents nivells provoca una incoherència amb el sistema de nivells fixat i crea desconcert entre la població».

Finalment, ha exigit a l'Executiu que garanteixi una aplicació de les mesures diferenciada per illes i que els canvis en la normativa es facin des de la informació, el diàleg, la pedagogia i el consens amb els Consells i sectors afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Té raó, fa mes de 3 anys

Aquest home té raó, tothom qui ho vulgui pot arribar a les Illes i nosaltres hem de celebrar Pasqua en la intimitat familiar restringida.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente