nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Armengol: «Treballam perquè les Balears siguin la destinació turística líder del Mediterrani»

La presidenta del Govern Francina Armengol, ha assegurat aquest dimecres que les Balears treballen per a ser la «destinació turística líder del Mediterrani» a partir de juny.

Així ho ha confirmat durant la seva presentació 'en línia' a mitjans de comunicació i premsa turística del mercat alemany, durant la fira turística ITB Berlín, en la qual ha estat acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

La roda de premsa s'ha dut a terme des del Palau de Congressos de Palma i ha estat retransmesa en directe a través de la plataforma 'en línia' habilitada per l'edició virtual de ITB.

Sota el títol 'Economia i turisme: els reptes per a la millora del model post-Covid a les Illes Balears', l'objectiu ha estat informar de la situació sanitària i com està afectant el sector turístic, així com explicar quines iniciatives s'estan desenvolupant i implementat a Balears per a aconseguir reactivar el turisme «al més aviat possible i d'una manera segura».

Armengol ha destacat que les Illes són un dels territoris «menys afectats» per la Covid-19 a Espanya, i fins i tot amb una afectació de les més baixes d'Europa, per sota també de les d'Alemanya.

«Això ens converteix en el destí mediterrani amb la incidència més baixa, amb unes xifres que continuen baixant, en contrast amb altres regions turístiques del nostre entorn, com Turquia o Grècia», ha dit Armengol, abans d'afegir que, no obstant això, «cal continuar treballant per a reduir la incidència i també per a poder iniciar l'activitat turística sense complicacions la pròxima temporada».

Armengol ha assenyalat que les Balears aniran reobrint l'activitat de «manera lenta i comprovant l'efecte de cada pas abans de donar el següent». Igualment, ha insistit que, «com el conjunt d'Europa, les Illes han anat accelerant setmana a setmana la campanya de vacunació».

La dirigent ha plantejat que les Balears «només treballen amb una recepta: seguretat». «Des del Govern plantegem un sistema que permeti moure's als ja immunitzats», ha comentat, per a després recalcar que «és fonamental que la Unió Europea aprova un sistema homogeni per a moure's per tota la regió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa mes de 3 anys

Vergonya!
Ja és hora des canviar de model!
Els hotelers vos comanden!
Polítics, teniu poca personalitat, cooherèn i eficàcia!

Valoració:2menosmas
Per Toni F, fa mes de 3 anys

I després ens diuen que ens representen. I el mediambient, també serem els més contaminats? Vergonya, Francina! Com bé diu en Joan M. Gelabert: Collons! No heu après res.

Valoració:1menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Collons! Més valdria no fessiu res! No heu après res.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente