muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

El Pi reclama al Congrés dels Diputats més autogovern per a decidir la política comercial de les Balears

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha reclamat aquest dimarts al Congrés dels Diputats més autogovern per a decidir la política comercial de les Illes Balears. El diputat Josep Melià ha defensat a la Cambra baixa una iniciativa perquè es recuperin els períodes de rebaixes. Una petició que, segons ha explicat Melià, «fa temps que reivindica el petit i mitjà comerç de la nostra terra».

Melià ha comentat que cal «canviar la norma estatal sobre rebaixes perquè aquestes augmentaven el consum i eliminaven estoc». Per a Melià, «la teòrica liberalització s'ha carregat l'efecte general de les rebaixes i ha generat confusió en el consumidor. Si Balears té competència exclusiva en comerç interior, per què no podem decidir res sobre rebaixes? És una contradicció absoluta»

El diputat d'El Pi durant la seva intervenció també ha remarcat que «la nostra terra vol que s’escolti la seva veu i reivindicar la necessitat que les circumstàncies del fet insular siguin enteses i respectades tal com diu la Constitució». En aquest sentit, Melià, ha apuntat que per a sostenir el Règim Especial de les Balears, «aquest no pot ser ignorat i inaplicat als Pressupostos Generals de l’Estat».

A més, ha puntualitzat que «som un dels territoris que més està patint la crisi econòmica derivada de la pandèmia, ara més que mai necessitam respostes i que s’anteposin els interessos de Balears als interessos partidistes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.