algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

El Pi defensa l'expropiació com a «l'últim recurs» i demana al Govern que construeixi habitatge social

La portaveu de El PI en el Parlament Lina Pons ha assegurat aquest dijous que l'expropiació ha de ser «l'últim recurs» i ha reclamat al Govern que impulsi la construcció d'habitatges socials.

Pons ha assegurat que l'expropiació és «una paraula molt lletja i una mesura que no agrada» i que l'Executiu haurà d'explicar «molt bé». Pons ha qualificat la mesura com «un pegat» perquè, encara que ha admès que els propietaris han tingut més de dos anys els habitatges buits només es posen a disposició 56 habitatges.

D'altra banda, la portaveu de El PI ha destacat que dimarts que ve, Josep Melià (El PI), Sebastià Sagreras (PP) i Enric Casanova (PSIB) defensaran en el Congrés dels Diputats una proposició de llei perquè es modifiqui la llei del comerç minorista en relació a les rebaixes.

Pons s'ha mostrat partidària de la des-regularització de les rebaixes i ha defensat que aquestes haurien de limitar-se a dues temporades (la de Nadal i la de l'estiu) en defensa del comerç minorista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin desastre, fa mes de 3 anys

Aquesta gent de El Pi no s'ha assebentat de
que només s'expropiara a bancs, que abans havien desnonat aquestes mateixes propietats als seus amos, així com la fons voltor?
Si se construeix a dreta i a torta sense control, només perque hem de rebre a tothom que ve i no podem posar portes a les illes perque Espanya ens ho impedeix, ens acabarem de carregar les illes.
I és que la dreta amb la seva tècnica de mentir i enganar, mitjançant el periodistes i mitjans mercenaris, ara va contant als que no s'informen, que El Pacte se dedica a prendre les propietats a la gent.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente