muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

MÉS valora «molt positivament» l'expropiació d'habitatges buits i anima el Govern «a seguir en aquesta línia»

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Parlament Miquel Ensenyat, ha valorat aquest dijous «molt positivament» l'expropiació per part del Govern de 56 habitatges buits per a ús social a fons voltor i grans propietaris i ha animat l'Executiu «a seguir en aquesta línia».

Ensenyat ha celebrat que amb aquesta mesura s'ha romput «la cadena de l'especulació» perquè, ha recordat, aquests propietaris tenien els habitatges buits esperant que s'incrementés el preu.

No obstant això, ha traslladat la seva «decepció i indignació per la passa enrere» que fa fet el ministre espanyol de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos, en relació a la regulació del preu del lloguer.

Protecció del Mediterrani

D'altra banda, Ensenyat ha reclamat que la unanimitat política i social de Balears enfront de les prospeccions petrolieres al Mediterrani es traslladi al Congrés dels Diputats, que debatrà dimarts que ve un projecte de llei en aquest sentit.

Per part de MÉS està previst que participi el diputat Josep Ferrà per a defensar la proposta al costat d'altres dos parlamentaris del PSIB i Unides Podem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Alla a on no en hi ha, que no en cerquin, fa mes de 3 anys

En Pablo Casado no ha perdut l'ocasio per amollar piulades, fent creure als pobres fatxetes infeliços, que el Govern requisa el patrimoni immobiliari de la gent, per donar lo als seus amics.
Ah! I també proposa que se facin més vivendes, per acabar de colapsar les nostres illes i deixar les sense espais naturals.
Era d' esperar. A on no en hi ha, que no en hi cerquin.

Valoració:3menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Nofret.-
Otro que no se entera y se sube al carro del populismo "hay que robar al rico para dárselo al pobre". Pues, no señor. No es eso. Tampoco defiendo a los bancos y a los llamador "buitres". Defiendo algo mucho más sagrado: la propiedad privada de las personas. No me hace ninguna gracia que unos tengan muchos pisos y otros no tengan donde dormir; pero los que salen elegidos en las urnas tienen el deber ineludible de proporcionar vivienda a estas personas, sin asaltar las haciendas de los demás. Que supongo que las habrán ganado de manera honrada, y si no es así ahí están los tribunales. Por cierto, ¿Cuántas viviendas tiene este señor? y ¿Cuántas la Sra. Armengol?. Hay que empezar por ahí, dando ejemplo y no solo tirar con pólvora del rey.
Y termino. Sería muy interesante saber porqué personas con 50 o 60 años no tienen un piso en propiedad. También qué hacen en Mallorca, si no son mallorquines. No todo el monte es orégano. Solo cabe el que cabe, no más.

Valoració:-4menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys


No crec que cap dels grans tenidors i especuladors de cases i pisos, perdi el seu temps escrivint pels diaris, per això ja hi ha els pobres infeliços de dretes que ho fan en aquest diari pensant que quan defensen els interessos de la gran banca i les grans Immobiliàries també defensen els seus

Valoració:4menosmas
Per Mallorquin, fa mes de 3 anys

Esper que també li prenguin ca seva. Així si que donaria exemple. Heu de pensar un poquet abans de votar.

Valoració:-2menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

Si de mi dependiese, lo primero que haría sería meter mano en el salario de este señor y lo repartiría entre las personas que no tienen ni siquiera un plato de lentejas para su sustento. Y lo tendría muy fácil: en la esquina de las calles Reina Constança con Antoni Ribas, hay cientos de personas que me lo agradecerían. Naturalmente, no hará nada.
Él no sabe los motivos por los cuales estos pisos estaban vacíos. Se lo supone y lo deja caer. Hay otros motivos y no se los voy a explicar ya que aparte de no conseguir nada, no vale la pena molestarse.
Con actos como estos, buen futuro nos espera.
Por cierto: los problemas "habitacionales" (¿recuerdan el palabro?), no se solucionan así.
Y en cuanto al precio del alquiler, en este país que todavía se llama España, el inquilino paga lo que le da la realísima gana, si es que paga.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente