lluvia ligera
  • Màx: 16.46°
  • Mín: 12.3°
13°

José Ramón Bauzá ha ocultat fins ara al Parlament europeu que té interessos econòmics que poden «tenir implicacions polítiques»

L'alferes de l'exèrcit espanyol i eurodiputat del partit polític ciudadanos, José Ramón Bauzá, ha reconegut davant el Parlament Europeu que és soci minoritari d'una start-up que va fundar i que controla l'energètica espanyola Enagás, i que la seva participació en aquesta empresa pot «tenir implicacions polítiques».

Bauzá, portaveu del grup liberal europeu en la Comissió de Transports i Turisme de l'Eurocambra, ha corregit la seva declaració d'interessos sis mesos després que eldiario.es avançàs que va ocultar al Parlament Europeu que era accionista d'aquesta empresa, Gas2Move, que ara ha baratat el nom i es diu Llewo.

Bauzá, va ometre en la declaració d'interessos presentada en el Parlament Europeu que és accionista minoritari d'una, start-up dedicada a la mobilitat amb gas natural de la qual l'exdirigent del PP n'és soci fundador i conseller i els principals accionistes de la qual són l'espanyola Enagás i una incubadora d'empreses finançada per la UE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 2 anys

@claro que si guapi: Quan no tens arguments et fiques en com escriuen els altres.Llegir-te a tu si que fa mal als ulls.

Valoració:6menosmas
Per No li faci cas. Passi d'ell, fa mes de 2 anys

@No tenen vergonya: Una de les armes dels renegats pancastellanistes, perque el Català deixi d'utilitzar se i per tant s'extinguesqui, és anar dient a la gent que l'utilitza que escriu malament, que fa faltes d'ortografia o que redacta malament.
Però el pitjor Català, és el que no se parla ni escriu, com fa ell i l'altre pocavergonya, que entren aqui escrivint en Castellà, perque saben que el principal objectiu d'aquest diari és fomentar la nostra llengua.
Per favor, no faci ni punyetero cas a aquests maleducats . I el seu comentari. està ben escrit, només fa aquestes coses per fer mal i destruir mitjans de comunicació, obres literàries i persones, només per satisfer el seu odi i perque se pensen equivocadament, que com més mal facin, millors patriotes espanyols seran.Valoració:8menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@no tenen vergonyaBuf.
Duele leerte.
Creo que hay unos cursos de catalán estupendos.
Gratis.
Te animo a apuntarte.
Si te da pereza, o no te sientes capacitado, te recomiendo SoftCatalà. Está muy bien.
Incluso el traductor de Google te hace buen apaño.

Valoració:-6menosmas
Per no tenen vergonya, fa mes de 2 anys

Ai que tarda el neo-fatxe del digital a defensar a son amiguet exmilitar i paràsit social.
M´hi jugue un pèsol que no tarda ni una hora a rentar l´imatge de son heroi Bauzanescu.

Valoració:12menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys

-Un altre "emérito" en potencia,.....si cola,.. cola, peró semble que li han vist el "llautó".

Valoració:10menosmas
Per li caldria una condemna explícita, fa mes de 2 anys

Sempre he vist que l´objectiu principal d´aquest individu eren els doblers, i si per a obtenir-los havia d´odiar a qualcú o fer qualqua cosa ho feia. Això ja s´està veient en tota la seva trajectòria política i civil.
Si això es confirma, potser caldria desterrar-lo de ses illes, o al menys catalogar-lo com a persona non grata. S´adiria molt per tot el que ha fet ací.

Valoració:12menosmas
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Brutor i més bruor!
Què se´n pot esperar d´en Bauzà?

Valoració:11menosmas
Per No m'extranya, fa mes de 2 anys

Tots aquests pamtriotes" espanyolistes son iguals.

Valoració:10menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

No fa res gratis.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente