cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El Pi «modernitza» la seva marca per a «enfortir el projecte en defensa de les Illes Balears»

El Pi – Proposta per les Illes Balears ha «modernitzat» la seva marca per a «enfortir el projecte en defensa de les Illes Balears», segons han explicat aquest dijous. El president de la formació, Antoni Amengual, acompanyat de la direcció del partit, ha presentat la nova imatge que té com a eix central el pi amb les quatre copes que representen les quatre illes unides pels colors de la Mediterrània.

Amengual ha remarcat que han fet «passes endavant per a unir-nos, teixir consensos i afrontar una nova etapa que està servint per a fer-nos més forts com a partit, com a equip, com a un grup de dones i homes que lluiten per la nostra terra». «Som una terra que necessita fer-se sentir i que la respectin», ha destacat.

El president de la formació ha aprofitat la presentació de la nova imatge per a explicar els darrers contactes que ha mantengut el partit amb altres formacions com Coalició Canària i PNB. En concret, Amengual ha explicat que «durant la visita al Senat amb el secretari general de Coalició Canària, Fernando Clavijo, vam acordar treballar amb una agenda per la defensa de la insularitat i els problemes comuns dels dos arxipèlags».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

UM.
UM.
UM.....
Podéis cambiar el logo mil veces.
UM.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente