nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.65°

Vidal: «Madrid prioritza la situació del llop ibèric a la devastació econòmica de les Balears»

El senador de MÉS per Mallorca per les Balears Vicenç Vidal, s'ha mostrat «indignat i cansat» aquest dimecres al Senat a propòsit d'una moció sobre el llop ibèric en què ha intervengut per recordar que «és gairebé ofensiu per a la ciutadania de les Illes Balears» que els debats al voltant de la protecció del llop ibèric i les seves conseqüències pels ramaders «provoquin interpel·lacions, preguntes i la compareixença de dos ministres» mentre que la situació econòmica del turisme a les Balears «no mereix,pel que sembla, la mateixa atenció del govern de Pedro Sánchez i Unidas Podemos ja que la ministra de turisme Reyes Maroto, ni hi és, ni se l'espera».

Vidal, que ha volgut remarcar la seva solidaritat amb els ramaders peninsulars afectats pel llop ibèric i el seu compromís amb la conservació de les espècies ha mantengut que «no és acceptable que amb una caiguda d'un 27% del PIB, amb 4000 empreses desaparegudes i amb 44.000 llocs de feina destruïts, Maroto no comparegui i les Balears no estiguin ateses com pertoca». Per l'ecosobiranista «no crec que la sagnant comparatòria amb un tema com el del llop sigui gens demagògica: senzillament posa sobre la taula una situació injusta».

Davant de l'anunci per part de Sánchez d'11.000 milions d'ajuts per turisme, el senador de Més ha reclamat «que calen més suports, un pla de xoc integral per les Illes més ambiciós, i ajuts directes al petit i mitjà comerç i els autònoms que vagin més enllà d'avals i crèdits».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mm, fa mes de 3 anys

Espanya no mos estima. A Espanya només l'importen els doblers que pugui treure de noltros, el mateix que li passa a Catalunya.
Però per aqui hi ha molts de caps de suro, fatxes espanyolistes perduts, que junt amb gent vinguda de fora que és una autèntica depredadora, que no volen veure ni volen sentir parlar, d'aquest greu problema, perque pensen que ha de ser així, perque aquest és l'ordre natural de les coses. Mentres que Catalunya té molts de patriotes disposats a lluitar i tard o prest resoldran aquest problema.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente